Στον γύρο του θριάμβου, Ταλιαφίκο και Γκόμεζ φόρεσαν τη φανέλα με το «τι κοιτάς ρε ανόητε» του Μέσι
i

Λιονέλ Μέσι, Νικολάς Ταλιαφίκο και Πάπου Γκόμεζ/©TYC Sports

Στον γύρο του θριάμβου, Ταλιαφίκο και Γκόμεζ φόρεσαν τη φανέλα με το «τι κοιτάς ρε ανόητε» του Μέσι

Κώστας Τόπας 10:03 - 22.12.2022

Οι Νίκολας Ταλιαφίκο και Πάπου Γκόμεζ φόρεσαν κατά τη διάρκεια του γύρου του θριάμβου της Αργεντινής, t-shirts με την περίφημη ατάκα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε λίγα «νευράκια» με τον Βουτ Βέγκχορστ μετά την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ολλανδία - στην οποία γενικότερα υπήρχε μία ένταση - και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου το μίλησε με λίγο απότομο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο «Pulga» είπε στον αντίπαλο του: «Τι κοιτάς ρε ανόητε», όσο ο επιθετικός των «Οράνιε» έπαιρνε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Η φοβερή διαφήμιση αργεντίνικης μπύρας με το «Τι κοιτάς ανόητε» του Μέσι (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:03 - 15.12.2022

Η φοβερή διαφήμιση αργεντίνικης μπύρας με το «Τι κοιτάς ανόητε» του Μέσι (vid)

Γνωστή αργεντίνικη μάρκα μπύρας δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο για να ενθαρρύνει τους Αργεντινούς οπαδούς και τους παίκτες της «Αλμπισελέστε», συμπεριλαμβάνοντας και την επική ατάκα του Λιονέλ Μέσι.

Η συγκεκριμένη ατάκα του Μέσι έγινε viral κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γι' αυτό και κατά τον γύρο του θριάμβου στο Μπουένος Άιρες οι συμπαίκτες του «Λίο», Νίκολας Ταλιαφίκο και Πάπου Γκόμεζ φορούσαν T-Shirts τα οποία είχαν στάμπα τη συγκεκριμένη φράση.

Ο Πάπου Γκόμεζ/Instagram/papugomez_official
O Νίκολας Ταλιαφίκo/Instagram/tagliafico3

Αρκετά μαγαζιά στην Αργεντινή τύπωσαν μπλουζάκια με το - εκνευρισμένο -πρόσωπο του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, συνοδευόμενα από την φράση με την οποία ο ίδιος έγινε viral. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί, φτιάχνοντας παράλληλα καπελάκια και φλιτζάνια, τα οποία είχαν την ίδια στάμπα.