Στους δρόμους ο κόσμος του Άρη
i

Super 3/©Intime

Στους δρόμους ο κόσμος του Άρη

Μηχανοκίνητη πορεία τοι μεσημέρι από τους οπαδούς του Άρη με αφετηρία το σημείο της δολοφονίας του Άλκη και κατάληξη το Παλέ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Την απαρχή των κινητοποιήσεων των οπαδών του Άρη σηματοδοτεί η μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει σήμερα από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη, στις 13:00, και θα καταλήξει στο Παλέ. Την προανήγγειλε ο SUPER 3 από την περασμένη Παρασκευή ως μια μορφή αντίδρασης για τα συνεχιζόμενα εις βάρος του Άρη διαιτητικά λάθη με αποκορύφωμα τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μάρτινς στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ ουρανού και γης... 19!

Μεταξύ ουρανού και γης... 19!

Δεν μπορεί. Απλά δεν γίνεται. Τόσες ανατριχιαστικές συμπτώσεις μαζεμένες σε ένα παιχνίδι που ξεκάθαρα η μοίρα μοιάζει να είχε αποφασίσει την τύχη του και τους απόλυτους πρωταγωνιστές του.

Η αφορμή δίνεται επίσης από την έναρξη ουσιαστικά της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού τη Δευτέρα (23/01) αλλά και τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Basket League. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και όσο πλησιάζει και η ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.