Στους κορυφαίους... τζογαδόρους ο Ρόι Κάρολ
i

Ρόι Κάρολ / © Intime

Στους κορυφαίους... τζογαδόρους ο Ρόι Κάρολ

Sportal newsroom 17:43 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 27.12.2022

Στην κορυφαία δεκάδα των τζογαδόρων ποδοσφαιριστών συγκαταλέχθηκε ο Ρόι Κάρολ, με τη λίστα να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ρονάλντο και Μπέιλ.

Ο Ρόι Κάρολ πέρασε μία μεγάλο μέρος της καριέρας του στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος για λογαριασμό των ΟΦΗ και Ολυμπιακού. Εκτός, λοιπόν, από ταβερνάκια, παραλία και... μουσάκα, ο Βρετανός κίπερ είχε βρει και άλλον τρόπο να περνάει τον ελεύθερο του χρόνο.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο τζόγος! Πιο αναλυτικά η αγγλική ιστοσελίδα «Sports Web» έφτιαξε ένα αφιέρωμα για τους μεγαλύτερους... χάστες ποδοσφαιριστές και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρώην τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων». Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο - πλέον - 45χρονος παλαίμαχος παίκτης είχε λατρεία για κάθε λογής τυχερό παίγνιο.

«Οι αγαπημένες ασχολίες του τερματοφύλακα μακριά από το γήπεδο ποδοσφαίρου ήταν η λοταρία, τα παιχνίδια καζίνο και τα στοιχήματα σε αθλήματα και αγώνες ιπποδρομιών. Ο Κάρολ μάλιστα φέρεται να έπινε και αρκετό αλκόολ (σ.σ. ο ίδιος έχει αναφερθεί στο παρελθόν πολλές φορές για τον εθισμό του)», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφιέρωμα της ιστοσελίδας. Παράλληλα στην ίδια λίστα φαίνεται να βρίσκονται και σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, όπως για παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, οι οποίοι σπαταλούν μεγάλα ποσά στον τζόγο