Στη Χάνσα Ρόστοκ με τη μορφή δανεισμού ο Περέα

Χουάν Χοσέ Περέα

i

©printscreen

Στη Χάνσα Ρόστοκ με τη μορφή δανεισμού ο Περέα

Το πέρασμα του πρώην επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα από την Bundesliga και τη Στουτγκάρδη, διακόπτεται προσωρινά, αφού ο Κολομβιανός παραχωρείται στην Χάνσα Ρόστοκ της δεύτερης κατηγορίας με τη μορφή δανεισμού.

Δανεικός στην Χάνσα Ρόστοκ της Bundesliga 2 για έναν χρόνο θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χουάν Χοσέ Περέα, μετά τη συμφωνία με την Στουτγκάρδη στην οποία και αγωνιζόταν τη σεζόν 2022-2023. Έτσι, αναμένεται να γίνει συμπαίκτης με τον Έλληνα ομογενή, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη που αποτελεί φετινή μεταγραφή της ομάδας, ερχόμενος ως ελεύθερη μεταγραφή από την Αρμίνια Μπίλεφελντ

Ο Περέα, στον έναν χρόνο της παρουσίας του στα γερμανικά γήπεδα, κατέγραψε 19 συμμετοχές πετυχαίνοντας ένα γκολ. Οι 16 από αυτές ήταν για το πρωτάθλημα, εκεί όπου σκόραρε και το μοναδικό του τέρμα στην ήττα με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου

Ο 23χρονος Κολομβιανός ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2019, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού από την δεύτερη ομάδα της Πόρτο. Φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» 28 φορές και σημείωσε 3 γκολ. Την επόμενη χρονιά παραχωρήθηκε στον Βόλο ως δανεικός και πέτυχε ξανά 3 γκολ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 

Πρόεδρος Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν: «Εδώ στην Μπουντεσλίγκα δεν έχουμε πολλά διεθνή αστέρια, θα έκανε καλό σε εμάς και στο πρωτάθλημα»
BUNDESLIGA

09:16 - 26.07.2023

Πρόεδρος Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν: «Εδώ στην Μπουντεσλίγκα δεν έχουμε πολλά διεθνή αστέρια, θα έκανε καλό σε εμάς και στο πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ πιστεύει πως ο Χάρι Κέιν θα αναβαθμίσει το αγωνιστικό προφίλ των Βαυαρών αλλά και του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική του «εκτόξευση» σημειώθηκε τη σεζόν 2021-2022, όταν και πήγε με μόλις 100.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» κατέγραψε τα κορυφαία στατιστικά της καριέρας του , με 10 γκολ και 4 ασιστ σε 33 συμμετοχές. Απασχόλησε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και τις κορυφαίες της χώρας, αλλά παραχωρήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας για το πολύ σημαντικό ποσό των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ.