Στραπάτσο της Γιουβέντους και στην έδρα της Σασουόλο, απομακρύνεται κι άλλο το Champions League (vid)

Γιουβέντους

i

© Twitter

Στραπάτσο της Γιουβέντους και στην έδρα της Σασουόλο, απομακρύνεται κι άλλο το Champions League (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 20:54 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 16.04.2023

Η Σασουόλο νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους, η οποία θα πρέπει παλέψει μέσω Ευρώπης για να παίξει στο Champions League. Πλησιάζει στη Serie B η Σαμπντόρια.

Η Γιουβέντους παραπαίει. 

 

Μετά την ήττα εκτός έδρας από τη Λάτσιο με 2-1, ηττήθηκε μακριά από το σπίτι της κι από την αδιάφορη ουσιαστικά Σασουόλο με 1-0.

 

Μ’ αυτή την ήττα η «Μεγάλη Κυρία» έμεινε στο -9 από Μίλαν, Ρόμα, στο -7 από την Ίντερ και ουσιαστικά θα πρέπει να ξεχάσει το Champions League. Εκτός κι αν κερδίσει το Europa League, στο οποίο είναι κοντά στην πρόκριση μετά τη νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ή αν πάρει πίσω τους βαθμούς που της έχουν αφαιρεθεί. 

 

Η Σασουόλο, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις αδυναμίες της Γιουβέντους κι έφτασε κοντά στη σπουδαία νίκη με το γκολ του Ντεφρέλ στο 64’, έπειτα από λάθος του Φατζιόλι.

Η Λέτσε νωρίτερα έσπρωξε ακόμα περισσότερο προς τη Serie B τη Σαμπντόρια.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 31’ με κοντινό σουτ του Σισέι με το αριστερό, αλλά η ομάδα της Γένοβας ισοφάρισε με ωραίο σκαφτό πλασέ του Χεσέ στο 75’ σε 1-1. Αυτό το σκορ, όμως, έμεινε έως το τέλος και η Σαμπντόρια πλέον παραμένει τελευταία δέκα βαθμούς μακριά από την παραμονή, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η Σαλερνιτάνα αντίθετα, πήρε σημαντικό βαθμό στο Τορίνο. Στο 9’ έκανε το 0-1 με τον Βιλένα, αλλά η Τορίνο πήρε την ισοπαλία με το γκολ του Σανάμπρια στο 57’.