Άνετη νίκη της Καλλιθέας που εδραιώνεται στην κορυφή - «Διπλό» του Ιωνικού στα Χανιά
i

©intime

Άνετη νίκη της Καλλιθέας που εδραιώνεται στην κορυφή - «Διπλό» του Ιωνικού στα Χανιά

Δημήτρης Χούπης 19:00 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 21.04.2024

Η Καλλιθέα πήρε άνετη νίκη με 4-0 κόντρα στην Ηλιούπολη, την ίδια ώρα που ο Ιωνικός έφυγε νικηφόρα από τα Χανιά επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0.

Η Καλλιθέα πήρε ακόμα μια νίκη και συνεχίζει ολοταχώς για την άνοδο στη Stoiximan Superleague. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη φιλοξένησε την Ηλιούπολη και επικράτησε με ευκολία 4-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 2.

Το σκορ για τους γηπεδούχους το άνοιξε ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος με ένα ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 στο 20'. Ο ίδιος στο 45ο λεπτό από τα έντεκα βήματα έκανε δύο τα τέρματα για την Καλλιθέα. Ο Ντεμέτριους στο 57' έκανε το 3-0 και ο Τόρες στο 90+1΄διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη
CONFERENCE LEAGUE

12:31 - 19.04.2024

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τεράστια πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη κι ήδη ονειρεύεται τελικό και κατάκτηση του Conference. Αν το πετύχει αυτό, τότε η Ελλάδα την επόμενη σεζόν μπαίνει με πέντε εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Με αυτή τη νίκη η Καλλιθέα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και αύξησε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τα δεύτερα Χανιά. Ενώ από την άλλη η Ηλιούπολη έπεσε στην τέταρτη θέση με 25 βαθμούς.

Χανιά - Ιωνικός

Την ίδια ώρα στο άλλο παιχνίδι των playoffs, ο Ιωνικός πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη επικρατώντας με 1-0 των Χανιών. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα το έβαλε ο Οικονομίδης στο 49ο λεπτό. Στη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς έξι από μακριά από την κορυφή είναι η ομάδα από την Κρήτη, τρίτος ανέβηκε ο Ιωνικός.

Νωρίτερα για τα playouts του νότιου ομίλου η Παναχαϊκή πήρε μια σημαντική νίκη παραμονής με 2-1 κόντρα στον Γιούχτα. Ζέκοφ και Χριστόπουλος σκόραραν για την ομάδα της Πάτρας, η οποία έφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Λόλης ισοφάρισε για τον Γιούχτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1
  • Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-0
  • ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 1-0
  • Γιούχτας - Παναχαϊκή 1-2