Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά , «λύτρωση» στο τέλος για τον Ηρακλή

Παναθηναϊκός Β' - Χανιά

i

© Intime

Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά , «λύτρωση» στο τέλος για τον Ηρακλή

Πάνος Κορομηλάς 17:05 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 11.02.2024

Τα Χανιά λύγισαν τον Παναθηναϊκό Β' των δέκα παικτών, ενώ ο Ηρακλής πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο φινάλε του ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.

Σημαντικές μονομαχίες για κορυφή και παραμονή είχε το πρόγραμμα της Super League 2. Τα Χανιά, έκαμψαν την αντίσταση του Παναθηναϊκού Β' των 10 παικτών, ενώ σε αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα, ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο τρίποντο κόντρα στη Νίκη Βόλου ,με ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του ματς. Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός Β', Καμπανιακός, Γιούχτας και Ιωνικός.

Τα Χανιά δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στον Παναθηναϊκό Β, όμως τελικά επικράτησαν με 2-0, χάρη σε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Η αποβολή του Προδρομίτη έδωσε ισχυρό πλεονέκτημα στην ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ,που χτύπησε με τους Μαζουλουξή και Βουό στο 62' και το 86'. 

Οι κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και έφτασαν τους 34 βαθμούς, παραμένοντας στη δεύτερη θέση του νοτίου ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την Καλλιθέα που όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 11η θέση του ομίλου, ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Παναχαϊκή.

Ηρακλής - Νίκη Βόλου 1-0

Νωρίτερα, ο Ηρακλής επικράτησε της Νίκης Βόλου χάρη σε ένα γκολ του Κουντουριώτη στο 86ο λεπτό. Πολύτιμο τρίποντο για τον γηραιό, που ανέβηκε στην έκτη θέση του βορείου ομίλου. 

Στην τέταρτη θέση οι βολιώτες, που αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για 60 λεπτά, λόγω της αποβολής του Πολίτη.

Ιωνικός - Παναχαϊκή 3-1

Ο Ιωνικός είχε εύκολο έργο απέναντι στην Παναχαϊκή, κέρδισε με 3-1 ανέβηκε στην τρίτη θέση του νοτίου ομίλου. Ντάουντα και Σαλαζάρ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος.

Ο Γαϊτανίδης μείωσε για τους Πατρινούς στο 69', όμως στο 78' ο Μούλντερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, διατηρώντας την ομάδα της Αχαΐας στην τελευταία θέση του ομίλου.

Γιούχτας - Αιγάλεω 2-0

Ο Γιούχτας επικράτησε του Αιγάλεω με 2-0, «καθαρίζοντας» το ματς στο δεύτερο μέρος και έφτασε τους 18 βαθμούς. Παραμένει έτσι στην 9η θέση του νότιου ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από τη σημερινή του αντίπαλο.

Θεοδωράκης και Νοικοκυράκης οι σκόρερ για τους κρητικούς που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις μήνες.

Διαγόρας Ρόδου - Ολυμπιακός Β' 0-2

Έκτη διαδοχική ήττα για τον Διαγόρα που φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Β'. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 0-2 και ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Μπα και Κωστούλας οι σκόρερ για τους Πειραιώτες, που ανέβηκαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

«Χαμός» με τον Δήμαρχο Λευκάδας και τη SL2: «Το γήπεδο του Τηλυκράτη ανήκει στον δήμο που δεν ειδοποιήθηκε ποτέ για τον έλεγχο»
SUPER LEAGUE 2

22:29 - 10.02.2024

«Χαμός» με τον Δήμαρχο Λευκάδας και τη SL2: «Το γήπεδο του Τηλυκράτη ανήκει στον δήμο που δεν ειδοποιήθηκε ποτέ για τον έλεγχο»

Πριν από λίγα 24ωρα ο Τηλυκράτης έμεινε δίχως γήπεδο, μετά το «λουκέτο» που έβαλε η SL2 στο γήπεδο για ακαταλληλότητα. Mε αφορμή τον έλεγχο της Λίγκας, λοιπόν, ο Δήμαρχος Λευκάδας έστειλε οργισμένη επιστολή, τονίζοντας πως δεν τηρήθηκαν οι σωστές διαδικασίες.

Κοζάνη - Καμπανιακός 0-1

Τέλος, σπουδαίο διπλό για τον Καμπανιακό στην Κοζάνη, που επικράτησε με 1-0 και έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο Γιουκίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη μετά την ήττα στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την περασμένη αγωνιστική.