«Διπλό» του Ηρακλή στη Βέροια που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού

Πανηγυρισμοί παικτών Ηρακλή

i

©intime

«Διπλό» του Ηρακλή στη Βέροια που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού

Sportal newsroom 16:41 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 22.04.2023

Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β΄ πέτυχαν εκτός έδρας νίκες σε Βέροια και Λάρισα, ισόπαλο έληξε το αποτέλεσμα της Προοδευτικής με την ΑΕΚ Β'.

Ο Ηρακλής έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Βέροια, κερδίζοντάς την 2-1 για την 21η αγωνιστική της Super League 2

Ο Αλέκσιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 5' μόλις λεπτό, αλλά ο Μπουόλι ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα για τη Βέροια. Το τελικό 1-2 έγινε με έναν αδιανόητο τρόπο. Στο 60ο λεπτό ο Πανάγου έβγαλε μια συρτή σέντρα, ο Μανωλόυδης πήγε να διώξει, αλλά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Περδίκη. Ως αποτέλεσμα αυτού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Βέροιας. 

Με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 34 βαθμούς, ενώ αντίστοιχα η ομάδα της Ημαθίας είναι σε μπελάδες, αφού είναι στην δωδέκατη θέση εντός ζώνης υποβιβασμού με είκοσι βαθμούς. 

Στο άλλο ματς του βορείου ομίλου ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Λάρισας, κερδίζοντάς τον 4-1. Η ομάδα της Λάρισας μπήκε μπροστά στο σκορ, χάρις το γκολ του Φλόρενς Κέρι στο 44'. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ξέσπασε πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Αρχικά ο Στέφανος Τζίμας με δύο δικά του τέρματα στο 52' και το 64' έβαλε μπροστά τον δικέφαλο.

Ο Νικόλας Σπυράκος στο 76' έκανε το 1-3 και το τελικό 1-4 το διαμόρφωσε ο Στέφανος Τζίμας στο 87' με το τρίτο προσωπικό του γκολ. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ Β' βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 35 βαθμούς σε αντίθεση με τον Ηρακλή Λάρισας που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού (13η θέση) με 17 πόντους. 

Στο μοναδικό παιχνίδι του νοτίου ομίλου Προοδευτική και ΑΕΚ Β' ήρθαν ισόπαλες 0-0. Αυτό είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που η ομάδα του Κορυδαλλού δεν έχασε, αφού και στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη, 1-1 με την Κηφισιά εκτός έδρας. Έτσι βρίσκεται στην 12η θέση με 16 βαθμούς, ενώ η Ένωση είναι μία θέση πάνω με 17 πόντους.