Έλληνας προπονητής συνελήφθη για παράνομο στοιχηματισμό

Μπάλα της Super League

i

© Intime

Έλληνας προπονητής συνελήφθη για παράνομο στοιχηματισμό

Sportal newsroom 22:15 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 08.07.2023

Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα των ερευνών για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμό, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός Έλληνα προπονητή.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού στη χώρα μας. Όπως αναφέρει το dikisports η αστυνομία συνέλαβε έναν Έλληνα προπονητή, κατηγορώντας τον για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Η σύλληψη έγινε στη Θεσσαλονίκη, σε μία γνωστή καφετέρια της πόλης, με τους αστυνομικούς, ντυμένοι με πολιτικά. να τον πλησιάζουν και να τον παρακαλάνε να τους ακολουθήσει. 

Ο προπονητής αυτός είναι μέσα στους 47 υπόπτους του διεθνούς κυκλώματος. Μάλιστα έμεινε όλο το βράδυ στην ασφάλεια της περιοχής, με τις αρχές να κάνουν έρευνα κατ' οίκον, ενώ προχώρησαν και στην κατάσχεση του κινητού και άλλων ηλεκτρονικών μέσων

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και περίπου μία εβδομάδα η interpol έχει ξεκινήσει έρευνες σε σπίτια παραγόντων της Super League 2 στο πλαίσιο επιχείρησης πάταξης κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού. Εκτός από τα γραφεία των παραγόντων έψαξαν και τα γραφεία τους. 

Παράλληλα στόχος δεν είναι μόνο οι παράγοντες, αλλά και οι χρηματοδότες ομάδων της κατηγορίας. Στη διάρκεια της επιχείρησης έχουν κατασχεθεί κινητά, λάπτοπ και άλλα αντικείμενα. Έρευνες έχουν γίνει επίσης και σε άλλες χώρες όπως η Σουηδία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία και η Αυστρία. Μία από τις ομάδες λοιπόν που η interpol έχει «βάλει» στο μάτι είναι η Παναχαϊκή.