Super League 2: Επανεκκίνηση στις 8 ή 11 Μαρτίου

Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα

i

©intime

Super League 2: Επανεκκίνηση στις 8 ή 11 Μαρτίου

Sportal newsroom 20:18 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 01.03.2023

Η Super League 2 όπως όλα δείχνουν θα αρχίσει ξανά, με τις πιο πιθανές ημερομηνίες να είναι στις 8 ή 11 Μαρτίου.

Όπως όλα δείχνουν το πρωταθληα της Super League 2 θα ξεκινήσει ξανά, με τις πιο πιθανές ημερομηνίες είναι την Τετάρτη 8 Μαρτίου ή Σάββατο 11 του μήνα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά το νέο διοικητικό συμβούλιο που έγινε σήμερα (1/3), στο οποίο μάλιστα ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, παραιτήθηκε. Η οριστική απόφαση για το, πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, θα παρθεί τις επόμενες ώρες. 

Το ΔΣ κράτησε πάνω από πέντε ώρες και ήταν αρκετά επεισοδιακό. Μεταξύ των μελών υπήρξαν διαφωνίες, εντάσεις, ενώ οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα μήνα μετά από κοινή απόφαση όλων των ομάδων της Super League 2 το πρωτάθλημα αναβλήθηκε. Όλο αυτό ήταν απόρροια της ξαφνικής απόφασης του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο υφυπουργός Αθλητικού είχε αλλάξει την ΚΥΑ και οι ομάδες από 5,1 εκατομμύρια ευρώ που ήταν να μοιραστούν από τα ποσοστά του στοιχήματος, θα έπαιρναν είναι μόλις 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα σε αυτό το διάστημα είχε ξεκινήσει «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και της Super League 2. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε δηλώσει, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσε στο τραπέζι με τους ανθρώπους της Super League 2, οι οποίοι από τη μεριά τους είχαν υποστηρίξει, ότι οι απόψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν συκοφαντικές