Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β' - «Διπλό» κορυφής για τη Καλαμάτα
i

©Intime

Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β' - «Διπλό» κορυφής για τη Καλαμάτα

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:00 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 14.10.2023

Ο Ολυμπιακός Β' ήρθε ισόπαλος επί του Ιωνικού (1-1), για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Την ίδια ώρα η Καλαμάτα πήρε το «διπλό» κόντρα στο Αιγάλεω με 3-0 και «πάτησε» στη κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Ρέντη ανάμεσα Ολυμπιακό Β' και Ιωνικό, με το παιχνίδι να έρχεται ισόπαλο (1-1), για την 3η αγωνιστική της Super League 2. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 18ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόμας Ντε Βινσέντι και έβαλε σε θέση σε θέση οδηγού την ομάδα του. 

Ωστόσο οι Πειραιώτες έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος και έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μαρίνο. Στο 67ο λεπτό ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με μακρινό σουτ νίκησε τον Κότνικ για το τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. 

Οι ενδεκάδες: 

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (65′ Πινακάς), Μαρίνος, Κωστή, Κωστούλας (65′ Φατινγκά), Καρακούτης. 

Ιωνικός: Κότνικ, Τζανακάκης, Ζάχαβι, Σόουζα, Γκοράνοφ, Κάνκολα, Γκίνη (56′ Λινάρδος), Οικονομίδης, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Ζοάο Σίλβα.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-3

Την εκπληκτικής της πορεία στη φετινή Super League 2 συνεχίζει η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στο Αιγάλεω με 3-0 και ανέβηκε στη κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.   

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. 

Στο 36ο λεπτό ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες άνοιξε το σκορ, ενώ λίγα λεπτά μετά ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το θρίαμβο της «μαύρης θύελλας» 3-0 διαμόρφωσε ο Ανδρέας Τάτος. 

Οι ενδεκάδες: 

Αιγάλεω: Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Σταμένκοβιτς, Μπάμπης, Κολλάς, Ναζίμ (60′ Δημητριάδης), Γκάβριτς (60′ Νταβιώτης). 

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Αρίμπας (36′ Κατάλντι), Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Μόζερ, Κάνιας (17′ Κωστούλας), Ακόστα, Άλβες, Τάτος, Πασάς, Μπαράλες.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ