Ισοπαλία στα Χανιά για την Καλλιθέα που βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται - Σημαντικό «διπλό» για τη Βέροια

Χανιά - Καλλιθέα

i

©intime

Ισοπαλία στα Χανιά για την Καλλιθέα που βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται - Σημαντικό «διπλό» για τη Βέροια

Sportal newsroom 16:45 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 08.05.2023

Η Καλλιθέα ήρθε ισόπαλη με τα Χανιά στην Κρήτη και βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται, σημαντικό διπλό για την παραμονή πήρε η Βέροια στην έδρα του Μακεδονικού.

Η Καλλιθέα έχασε βαθμούς στην Κρήτη, αφού έφερε «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τα Χανιά για τη 24η αγωνιστική της Super League 2 και βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται. 

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα των νοτίων προαστίων έμεινε στη δεύτερη θέση με πενήντα βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρώτη Κηφισιά που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη τα Χανιά βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 37 πόντους. 

Το Αιγάλεω έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Καλαμάτας, κερδίζοντας 2-0. Ο Τσιλιγκίρης στο 33΄ άνοιξε το σκορ για το «city» και ο Ραμίρεζ στο 62' έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό. Στην πέμπτη θέση με 37 βαθμούς είναι η Καλαμάτα, στη δέκατη με 26 πόντους είναι το Αιγάλεω.

Ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε της Λάρισας με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Ο Σαρδέλης στο 18' άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους». Στο 51ο λεπτό ο Μαυρίας έφερε το ματς στα ίσα για την ΑΕΛ και 14' λεπτά μετά ο Ταβάρες έβαλε ξανά μπροστά τον Παναθηναϊκό στο σκορ. Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι»  βρίσκονται στην έβδομη θέση με 29 βαθμούς, σε αντίθεση με τη Λάρισα που είναι δεύτερη με 45 πόντους. 

Στον βόρειο όμιλο η Βέροια πήρε σημαντική νίκη για την παραμονή, κερδίζοντας τον Μακεδονικό 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Μπελεβόνης στο 78'. Με αυτή τη νίκη η Βέροια ανέβηκε στη δέκατη θέση με 24 βαθμούς, δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο Μακεδονικός είναι στην ένατη θέση με 26 πόντους.