Super League 2 κατά Μαρινάκη: «Αναμένουμε να δούμε αν οι συκοφαντικές του απόψεις εκφράζουν και τους άλλους»
i

Βαγγέλης Μαρινάκης / © Intime

Super League 2 κατά Μαρινάκη: «Αναμένουμε να δούμε αν οι συκοφαντικές του απόψεις εκφράζουν και τους άλλους»

Sportal newsroom 14:57 - 10.02.2023

Για συκοφαντικές αναφορές του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει λόγο η Super League 2 σε ανακοίνωσή της.

Η Super League 2 καταφέρεται κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ως πρόεδρος της Super League, αρνήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη δεύτερη κατηγορία ως «συνδικάτο του εγκλήματος». Οι εκπρόσωποι της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει βάλει «λουκέτο» εδώ και λίγες μέρες, θα επιδιώξει συνάντηση με όλους του φορείς του αθλήματος στην Ελλάδας.

Η Super League 2 χαρακτήρισε συκοφαντικές τις αναφορές του Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα, καλούν τα υπόλοιπα μέλη της Super League να απαντήσουν στο αν αποδέχονται τις αναφορές του προέδρου..

«Τα μέλη της SL2 ομόφωνα και εξόχως θεσμικά αποφασίζουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς, είτε αυτοί είναι αρεστοί είτε όχι.

Για αυτό και εμείς, στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Αναμένουμε στη πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της», αναφέρει η ανακοίνωση της Super League 2.