Χαμός στην Κρήτη: Καταγγελίες ΟΦΙ για συνθήκες «ζούγκλας» - Απάντηση με «μπηχτές» από τα Χανιά

Χανιά και ΟΦΙ Ιεράπετρας

i

© Sportal

Χαμός στην Κρήτη: Καταγγελίες ΟΦΙ για συνθήκες «ζούγκλας» - Απάντηση με «μπηχτές» από τα Χανιά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:11 - 19.05.2023

Απάνθρωπες συνθήκες υποστηρίζει πως συνάντησε στα Χανιά ο ΟΦ Ιεράπετρας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο γενικός αρχηγός της ομάδας κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα «επειδή τόλμησε να αμυνθεί». Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν στον αντίπαλο τους με ανακοίνωση, αφήνοντας αιχμές για τον συλληφθέντα.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦ Ιεράπετρας και Χανιά, για τη Super League 2, αφού μετά το παιχνίδι οι πρώτοι κατηγόρησαν τους δεύτερους για συνθήκες... ζούγκλας. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει στο Facebook η ομάδα, ο γενικός αρχηγός της, Λέο Πότσι, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα «επειδή τόλμησε να αμυνθεί».

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει πως: «Λήξη μόλις στα ΧΑΝΙΑ. ΧΑΝΙΑ - ΟΦΙ 1-1.  Κάτι παραπάνω από ψυχάρες και παλικάρια οι παίκτες του ΟΦΙ. Μέσα σε πραγματική ζούγκλα , με αποβολή του Στάμου από το 35’ , με τόσες ηχηρές αποχωρήσεις μέσα στην εβδομάδα , με τον γενικό αρχηγό του ΟΦΙ τον Λέο Πότσι να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα πριν τον αγώνα επειδή τόλμησε να αμυνθεί , στάθηκαν όρθιοι σε ένα γήπεδο όπου είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε τέτοια ….φιλοξενία. Περισσότερα αργότερα».

Όμως τα Χανιά δεν άφησαν αναπάντητες τις κατηγορίες και από πλευράς τους υποστήριξαν πως: «Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΙ στη σελίδα της στο facebook, όπου αναφερόμενη στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων μιλάει για “ζούγκλα”.

Η ΑΕΛ κέρδισε τη Βέροια και τη «βύθισε» ακόμα περισσότερο - Νίκη που την κρατάει ζωντανή για τη «μάχη» του τίτλου για την Καλλιθέα
SUPER LEAGUE 2

17:56 - 19.05.2023

Η ΑΕΛ κέρδισε τη Βέροια και τη «βύθισε» ακόμα περισσότερο - Νίκη που την κρατάει ζωντανή για τη «μάχη» του τίτλου για την Καλλιθέα

Η Λάρισα «έφυγε» με το διπλό από την έδρα της Βέροιας, κερδίζοντάς την 3-1 και την «βύθισε» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, νίκη που την κρατάει ζωντανή στη «μάχη» της ανόδου.

Είναι τουλάχιστον θράσος, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, να σχολιάζει τη φιλοξενία και να μιλάει για “ζούγκλα” η ΠΑΕ ΟΦΙ, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ιεράπετρα, όπου οι φίλαθλοι μας γλύτωσαν από θαύμα το λιντσάρισμα από τους οπαδούς της τοπικής ομάδας.

Ήταν λοιπόν φυσικό επακόλουθο, έστω και δυσάρεστο ακόμα και για εμάς που βλέπουμε το ποδόσφαιρο και τους συντοπίτες μας διαφορετικά από κάποιους άλλους στην άλλη άκρη του νησιού μας, να υπάρχει ένταση στις κερκίδες στον σημερινό αγώνα, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση σε καμιά στιγμή (σε αντίθεση με τα έκτροπα στον πρώτο γύρο).

Ας ρωτήσουν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, τους οποίους συγχαρήκαμε για την απόδοση τους μετά τη λήξη του αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.

Όσο για τον γενικό αρχηγό του ΟΦΙ, Λέο Πότσι, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, το ποιόν του είναι γνωστό εντός κι εκτός Κρήτης.

Απλά σήμερα, σε αντίθεση με τον αγώνα στην Ιεράπετρα όπου είχε ασυλία τόσο από την αστυνομία όσο και από τη διοίκηση της ομάδας του, οι προκλήσεις, οι βρισιές και οι “τσαμπουκάδες” του δεν έγιναν ανεκτές από εμάς και κυρίως από την αστυνομία η οποία τον οδήγησε εκεί που ανήκει.

Κι αν τελικά αφέθηκε ελεύθερος το οφείλει σ’ εμάς που δε θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια, από σεβασμό στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα γενικότερα.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να συγχαρούμε και δημόσια τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ για την πολύ καλή απόδοση τους τόσο στο σημερινό αγώνα όσο και καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο ΟΦΙ φέτος, όπως έχουμε ξαναπεί, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αγωνιστικά. Κατά τ’ άλλα…»