Super League 2: Μαύρη Θύελλα… συνάντησε ο Ολυμπιακός Β’, «βαριά» ήττα και για την ΑΕΚ Β’

Παίκτες Καλαμάτας

i

© Kalamata FC (Φωτογραφία αρχείου)

Super League 2: Μαύρη Θύελλα… συνάντησε ο Ολυμπιακός Β’, «βαριά» ήττα και για την ΑΕΚ Β’

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 01.04.2023

Ασταμάτητη ήταν η Καλαμάτα κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ και με σκορ 4-0 επιβλήθηκε των «ερυθρόλευκων». Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ Β’ ηττήθηκε από την Ηλιούπολη με 3-1, ενώ ο Παναθηναϊκός Β’ έμεινε στο 1-1 με τον Θεσπρωτό.

Η Καλαμάτα συνέτριψε τον Ολυμπιακό Β' στην έδρα της και με αυτόν τον τρόπο έστειλε τους «ερυθρόλευκους» ένα βήμα πιο κοντά από την τελευταία θέση. Οι παίκτες του Ιλτσο Γκεοργκιόσκι άργησαν να δείξουν της προθέσεις τους, αφού το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ρευστό 1-0, το οποίο προέκυψε από την προσπάθεια του Ρόβα.

Στο δεύτερο μέρος ο Τάτος όμως το πήρε πάνω του και μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών μετέτρεψε το 1-0 σε 3-0, ενώ στο 85' ο Πασάς αποτελείωσε τους ποδοσφαιριστές του Οκκά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β' ηττήθηκε επίσης με βαρύ σκορ από την Ηλιούπολη, με τον σύλλογο της ομώνυμης πόλης να επικρατεί της Ένωσης με 3-1. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα χάρη στον Χριστόπουλο στο 20', όμως ο Λάτσι τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1. Με δύο γκολ του Τριανταφυλλάκου, ωστόσο, η Ηλιούπολη έκανε εύκολη την υπόθεση «τρίποντο».

Τέλος, ο Παναθηναϊκός Β' ήταν ο μοναδικός από τους «Big-4» που δεν έφυγε με ήττα από το σημερινό του παιχνίδι, αφού οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με τον Θεσπρωτό. Ο Μίνγκος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κρήτης, όμως ο Κρυπαράκος λίγο πριν το τέλος έσωσε τον βαθμό.