Μόνη στην κορυφή η Athens Kallithea, «χ»αμένοι Ιωνικός και Ηλιούπολη

Μόνη στην κορυφή η Athens Kallithea, «χ»αμένοι Ιωνικός και Ηλιούπολη

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:40 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 14.04.2024

Η Athens Kallithea «απέδρασε» από την έδρα της Καλαμάτας (0-1) και ανέβηκε ξανά στην κορυφή, ενώ την ίδια ώρα Ηλιούπολη και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Με ένα σημαντικό διπλό έφυγε από την Καλαμάτα η Athens Kallithea, καθώς επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή των playoffs του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι αντιστέκονταν εξαιρετικά απέναντι στις επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι άγγιξαν το γκολ στο 38ο λεπτό με τον Ντεμέτριους.  

Εν τέλει, με πέναλτι του Χαβιέ Ματίγια στο 61ο λεπτό η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» στην έδρα της Καλαμάτας που την έφερε στο +3 από τα δεύτερα στη βαθμολογία Χανιά. Η «μαύρη θύελλα», από την άλλη, παρέμεινε χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Καλαμάτα: Κοβάλ, Κωνσταντόπουλος (75′ Δρούγας), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Αρίμπας, Καρασαλίδης (82′ Κωτσόπουλος), Κάνιας (67′ Λόπεζ), Κάτσε (67′ Κατάλντι), Πασάς, Ακόστα (67′ Γρίβας), Τάτος.

Athens Kallithea: Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Καινούργιος, Ματίγια, Μουστακόπουλος, Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης (86′ Μαρόττα), Τόρες (53′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας (78′ Μπουλούλης).

Ιωνικός - Ηλιούπολη

Σε ένα ματς με πολλά γκολ και συγκινήσεις, Ιωνικός και Ηλιούπολη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στη Νίκαια και έχασαν αρκετό έδαφος από την κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 34ο λεπτό ο Γιακουμάκης νίκησε από κοντά με πλασέ τον Πολίτη για το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοί έβγαλαν αντίδραση στο ματς και μέσα σε πέντε λεπτά έκαναν την ολική ανατροπή, χάρη στα δύο γκολ του Μπουσάι (61', 66'). Το τελικό 2-2 για τον Ιωνικό διαμόρφωσε ο Ντάουντα στο 84ο λεπτό.

Ιωνικός: Γκέλιος, Τασούλης, Σαλίνας, Οικονομίδης (72′ Ντάουντα), Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Γκίνη (72′ Λινάρδος), Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι (86′ Δρίτσας), Ροντρίγκεζ.

Ηλιούπολη: Πολίτης, Μπουσάι (88′ Μπάρμπαρο), Τοπάλ, Ασίγκμπα, Ανδρέου (54′ Λατίνοβιτς), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (71′ Τσαφταρίδης), Βενάρδος, Γιάννου, Παντελίδης (88′ Άντο).