«Εξάρα» για την Κηφισιά, από κοντά η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Σμύρνης

Οι παίκτες της Κηφισιάς

i

©intime

«Εξάρα» για την Κηφισιά, από κοντά η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Σμύρνης

Sportal newsroom 18:07 - 29.01.2023

Η Κηφισιά κέρδισε 6-0 την Επισκοπή, σε απόσταση αναπνοής είναι ο Απόλλων Σμύρνης και η Παναχαϊκή, που κέρδισαν τη Προοδευτική και τον Ηρόδοτο αντίστοιχα.

Η Κηφισιά ήταν σαρωτική απέναντι στην Επισκοπή, κερδίζοντάς την 6-0. Το σκορ για την ομάδα των βορείων προαστίων το άνοιξε ο Μπαρμπόσα στο 12' και δύο λεπτά αργότερα ο Παυλάκης έκανε το 2-0. Το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Τετέι στο 29'.

Στο δεύτερο τέρμα η Κηφισιά έβαλε άλλα τρία τέρματα, με τον Ταλάι στο 52', τον Γκίνι στο 87' και τον Καλογέρη στο 90+2. Πρώτη παραμένει η ομάδα των βορείων προαστίων με 28 βαθμούς, ενώ η Επισκοπή είναι στην 13η θέση με δύο βαθμούς.

Η Παναχαϊκή κέρδισε τον Ηρόδοτο με 2-0 εκτός έδρας και παραμένει κοντά στο κυνήγι της Κηφισιάς. Ο Λινάρδος στο 38' και ο Αλεξόπουλος στο 84' έβαλαν τα δύο τέρματα της ομάδας της Πάτρας. Στη τρίτη θέση με 27 βαθμούς είναι η Παναχαϊκή έναν πίσω από τη κορυφή, στη τελευταία θέση χωρίς βαθμό είναι η κρητική ομάδα.

Ο Απόλλων Σμύρνης με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε τη Προοδευτική και βρίσκεται μια ανάσα από τη κορυφή. Ο Μωραΐτης άνοιξε το σκορ στο 9', ο Κουάντρα διπλασίασε τα τέρματα στο 36' και ο Φατιόν στο 42' διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στους 27 βαθμούς και στη δεύτερη θέση είναι η «ελαφρά ταξιαρχία», στην εντέκατη θέση με δέκα βαθμούς είναι η ομάδα του Κορυδαλλού. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Αναγέννηση Καρδίτσας-Βέροια 1-0
Απόλλων Λάρισας-Αλμωπός Αριδαίας 0-0
Απόλλων Πόντου-Λάρισα 0-3
Διαγόρας-Μακεδονικός 0-0
Ηρόδοτος-Παναχαϊκή 0-2
Κηφισιά-Επισκοπή 6-0
Νίκη Βόλου-Ηρακλής 1-0
ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα 0-0
Προοδευτική-Απόλλων Σμύρνης 0-3