Super League 2: Νίκη κορυφής για τη Παναχαϊκή-Διπλό με ανατροπή για τη Λάρισα
i

Παναχαϊκή / ©INTIME

Super League 2: Νίκη κορυφής για τη Παναχαϊκή-Διπλό με ανατροπή για τη Λάρισα

Sportal newsroom 16:57 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 08.01.2023

Η Παναχαϊκή πήρε μεγάλη νίκη και ανέβηκε στη κορυφή του νότιο ομίλου της Super League 2, όπου είναι μαζί με τη Κηφισιά, νίκη τριάδας πήρε και η Λάρισα στη Θεσσαλονίκη.

Η Λάρισα κέρδισε με ανατροπή το Μακεδονικό 3-1 στη Θεσσαλονίκη και μείωσε τη διαφορά από το πρώτο Πανσερραϊκό στους τρεις βαθμούς. Το γκολ για το Μακεδονικό το έβαλε ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, αλλά πριν τη λήξη το ημιχρόνου ο Πέτρος Καλουτσικίδης στο 37' και ο Κριστιάν Κούστα στο 39' γύρισαν τον αγώνα. Το τελικό 1-3 το πέτυχε ο Μπρατσιάνι με αυτογκόλ. 

Για τον νότιο όμιλο η Παναχαϊκή κέρδισε 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας και έφτασε τη Κηφισιά στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τα δύο γκολ της πατρινής ομάδας τα έβαλε ο Φλόρενς Κέρι στο 36' και το 76', δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη. Παρά την ήττα ο ΟΦΙ παραμένει κοντά στη κορυφή, αφού είναι στη πέμπτη θέση με 18 βαθμούς τρεις πίσω από τη Παναχαϊκή και τη Κηφισιά.

Απόλλων Σμύρνης και Αιγάλεω δε κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ. Ψηλά στη βαθμολογία έμεινε ο Απόλλων, καθώς είναι τρίτος με είκοσι βαθμούς. στην ένατη θέση με έντεκα πόντους είναι το Αιγάλεω.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Βόρειος όμιλος

Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας-ΠΑΟΚ Β' 0-1
Αλμωπός Αριδαίας-Ηρακλής Λάρισας 0-0
Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου 1-4
Μακεδονικός-Λάρισα 1-3

Νότιος Όμιλος

Απόλλων Σμύρνης-Αιγάλεω 0-0
Χανιά-Προοδευτική 2-0
Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0