«Τρένο» η Κηφισιά, λύγισε τον Ολυμπιακό Β ο Απόλλων Σμύρνης
i

Οι παίκτες της Κηφισιάς πανηγυρίζουν τη νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ/©intime

«Τρένο» η Κηφισιά, λύγισε τον Ολυμπιακό Β ο Απόλλων Σμύρνης

Sportal newsroom 17:05 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 07.12.2022

Με ακόμα μία πειστική εμφάνιση, η Κηφισιά επικράτησε εκτός έδρας 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ και έφτασε στο «5 στα 5» στο φετινό πρωτάθλημα. Αήττητος ο Απόλλων Σμύρνης, λύγισε 1-0 τον Ολυμπιακό Β.

Ακόμα ένα μήνυμα για τις φετινές της προθέσεις έστειλε η Κηφισιά, που επικράτησε εκτός έδρας 3-1 του ΠΑO Ρουφ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική. Με αυτή τη νίκη, η Κηφισιά έφτασε στο «5 στα 5» και φυσικά οδηγεί την κούρσα του Νότιου Ομίλου.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Κουϊρουκίδης με πέναλτι, με τον Τετέι στο 48’ να διαμορφώνει το 2-0, δείχνοντας άμεση προσαρμογή, αφού είχε περάσει στο ματς με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟ Ρουφ μπήκε και πάλι στο ματς στο 78’ με τον Πανουργιά και μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Κηφισιά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Παπασάββα.

ΠΑΟ Ρουφ (Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος, Κατσούλης, Ζαχάρος, Πανουργιάς, Βενάρδος, Κυριαζής, Τσιάβος, Ζαφειράκης

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Ποζατζίδης (46′ Παπασάββας), Σπίνος, Παναγιώτου, Μαζουλουξής, Ιατρούδης, Καλλέργης, Παυλάκης, Κουϊρουκίδης (46′ Τετέι), Γκίνη

Από κοντά και ο Απόλλων Σμύρνης, που με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία απέχει μόλις δύο βαθμούς από την Κηφισιά, κατάφερε να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα με 1-0, αυτή τη φορά λυγίζοντας τον Ολυμπιακό Β. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Άντονι Φατιόν στο 56’, που κατάφερε να νικήσει τον Παπαδούδη με εκτέλεση φάουλ.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης (60′ Ράιτ), Οντόνε, Χαλίμι (89′ Τσαμούρης), Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου (82′ Κοροβέσης), Ερέρα (60′ Πατάπης).

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος (53′ Συρμής), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (46′ Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (63′ Βλαχομήτρος), Βοΐλης (84′ Αλίγιαγκιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Καρακούτης (63′ Ιμπαγάσα).