Ήττα - σοκ της Κηφισιάς 0-3 από τα Χανιά και «φωτιά» στην κορυφή του νότιου ομίλου της Super League 2

ΠΑΕ Χανιά

i

© Intime

Ήττα - σοκ της Κηφισιάς 0-3 από τα Χανιά και «φωτιά» στην κορυφή του νότιου ομίλου της Super League 2

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:25 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 29.05.2023

Εκπληκτική εμφάνιση για τα Χανιά στο Ζηρίνειο, σόκαραν την Κηφισιά και επικράτησαν με σκορ 3-0 χάρη σε τέρματα των Μπουρσέλη, Κόλα και Μάναλη. Πάντα στην πρώτη θέση οι γηπεδούχοι, ωστόσο η διαφορά από την Athens Kallithea είναι πλέον μόλις στους δύο βαθμούς.

Ως απόλυτο φαβορί μπήκε η Κηφισιά στην αναμέτρηση με τα Χανιά. Όχι μόνο ελέω της πρωτοπορίας της στον νότιο όμιλο της Super League 2, αλλά και γιατί έτρεχε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων. Διάστημα στο οποίο μετρούσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μαζί της και οι αριθμοί, καθώς είχε -και έχει- την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη άμυνα.

Μόλις 11 γκολ είχε δεχτεί η Κηφισιά σε 24 αγωνιστικές, είδε όμως τα Χανιά να βρίσκουν δίχτυα τρεις φορές στη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης! Δίχως ουσιαστικό κίνητρο, αλλά και χωρίς καμία πίεση, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το κομμάτι τους στο Ζηρίνειο. Από την 4η θέση της βαθμολογίας δεν ελπίζουν σε κάτι, απέδειξαν όμως πως είναι μια πραγματικά σκληρή ομάδα. 

Λέτο, Κλέϊτον και Λουτσιάνο παρακολούθησαν το Κηφισιά - Χανιά (vids)
SUPER LEAGUE 2

16:34 - 29.05.2023

Λέτο, Κλέϊτον και Λουτσιάνο παρακολούθησαν το Κηφισιά - Χανιά (vids)

Εκλεκτές παρουσίες έδωσαν το παρών στο Κηφησιά - Χανιά, καθώς βρέθηκαν οι Σεμπάστιαν Λέτο, Σίλβα Κλέϊτον και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα να παρακολουθούν το παιχνίδι. Επίσης στο γήπεδο ήταν και ο προπονητής της Athens Kallithea, Γιώργος Σίμος.

Κράτησαν μακριά από την εστία τους τον κίνδυνο, «χτύπησαν» με χειρουργική ακρίβεια στην επίθεση και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο. Μπουρσέλης, Κόλα και Μάναλης υπέγραψαν τον θρίαμβο των Χανίων στο δεύτερο μέρος με γκολ στο 55', το 79' και το 93' αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα που βάζει φωτιά στην κορυφή, τρεις στροφές πριν το φινάλε. Η Κηφισιά εξακολουθεί να διατηρεί προβάδισμα, όμως πλέον η Athens Kallithea είναι σε απόσταση βολής. Μόλις στο -2 από την κορυφή και με ρεαλιστικές ελπίδες να κάνει την ανατροπή στα δεδομένα. 

Έτσι οι τελευταίες αγωνιστικές στο νότιο όμιλο της Super League 2 αποκτούν μια άγρια ομορφιά. Και το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πια μόνο στη μάχη της σωτηρίας, αλλά και σε αυτή της κορυφής. Με την Κηφισιά να μην διαθέτει περιθώρια για άλλες απώλειες και την Athens Kallithea να καραδοκεί σε ρόλο... κυνηγού.