Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Super League

i

© Super League

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:15 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 20.08.2023

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η πρεμιέρα, η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Με ανακοίνωσή της, η Super League γνωστοποίησε το πρόγραμμα για τη 2η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, η δράση απλώνεται και πάλι σε τρεις μέρες, με την αρχή να κάνει το ζευγάρι Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ερχόμενη Παρασκευή (25/8), η ομάδα του Αγρινίου θα υποδεχτεί τους Ηπειρώτες στις 21:00, ενώ το Σάββατο (26/8) σειρά παίρνουν τρεις αναμετρήσεις. Στις 20:00, ο Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ενώ την ίδια ώρα Παναθηναϊκός και Βόλος θα «μονομαχήσουν» στη Λεωφόρο. Τέλος, το πρόγραμμα του Σαββάτου θα κλείσει η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχτεί τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό στην Opap Arena (21:30).

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής θα κλείσει την Κυριακή (27/8), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στις 19:15, ο Άρης θα ταξιδέψει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ στις 21:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Κηφισιά στην Τούμπα. Μισή ώρα αργότερα, Ολυμπιακός και Ατρόμητος θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όχι τελικά στο Περιστέρι.

Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο των Περιστεριωτών, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί τελικά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο λόγος είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται στον χλοοτάπητα του γηπέδου στο Περιστέρι οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Γι’ αυτό και οι έδρες στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα αλλάξουν σειρά. 

Έτσι, η αναμέτρηση του δευτέρου γύρου που ήθελε τον Ολυμπιακό γηπεδούχο, θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι του δευτέρου γύρου είναι για τη 15η αγωνιστική.