Επιστροφή στην δράση για τα play outs - Τελικός «επιβίωσης» στη Λιβαδειά

Λεβαδειακός - Ιωνικός

i

© Intime

Επιστροφή στην δράση για τα play outs - Τελικός «επιβίωσης» στη Λιβαδειά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:43 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 22.04.2023

Η δράση στα play outs επιστρέφει μετά τη διακοπή του Πάσχα, με το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, οι ομάδες των play outs επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους για τις τελευταίες αγωνιστικές, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ότι αφορά την παραμονή και τον υποβιβασμό. Το ματς που ξεχωρίζει στην πέμπτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, είναι δίχως αμφιβολία αυτό ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό στη Βοιωτία.

Οι «Βοιωτοί» θα κοντραριστούν με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου σε έναν «τελικό» παραμονής στη Λιβαδειά (22/4, 19:15), με στόχο το τρίποντο που θα φέρει την κατάλληλη βαθμολογική «ανάσα». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-1), όμως βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους και στο -2 από τον Ιωνικό. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τόρο, Μουτίνιο και Δούμτσιο.

Από την άλλη, οι «Νικαιώτες» την τελευταία αγωνιστική πήραν μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (0-1) και ταξιδεύουν στη Βοιωτία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, όντας στο +2 από το σημερινό τους αντίπαλο. Στα αγωνιστικά, ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Καμπράλ.

Στα άλλα ματς της μέρας, η Λαμία φιλοξενεί τον Ατρόμητο (22/4, 19:15) και θέλει το τρίποντο με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να ξεφύγει από την τελευταία θέση, καθώς βρίσκεται στο +1 από τον τελευταίο Λεβαδειακό. Από την άλλη, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί στα play outs, όντας αδιάφορος βαθμολογικά.

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ (22/4, 19:15), ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι έχει μπει σε... μπελάδες. Συγκεκριμένα, η ομάδα των «Ηπειρωτών» αγνοεί τη νίκη στα 12 τελευταία ματς και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση με 24 πόντους. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο.

Αστέρας Τρίπολης: Με Καπίγια η πρώτη αποστολή του Δουβίκα κόντρα στον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:50 - 21.04.2023

Αστέρας Τρίπολης: Με Καπίγια η πρώτη αποστολή του Δουβίκα κόντρα στον ΟΦΗ

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Δουβίκας έκανε γνωστή την αποστολή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με τον τεχνικό των Αρκάδων να συμπεριλαμβάνει τον Καπίγια.

Τέλος, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστούν στο Ηράκλειο (22/4, 19:15) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Οι Κρητικοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 33 πόντους, ενώ οι «Αρκάδες» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις, καθώς βρίσκονται στο +5 από την προτελευταία Λαμία.