Πάτησε κορυφή και περιμένει η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Super League
i

Παίκτες ΑΕΚ / © Intime

Πάτησε κορυφή και περιμένει η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Super League

Sportal newsroom 22:02 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 29.01.2023

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη στην «ΟPAP Arena» και με αυτόν τον τρόπο προσπέρασε τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία της Super League, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν αύριο (30/1) τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 στην «OPAP Arena». Κάπως έτσι, πάτησαν κορυφή στη βαθμολογία της Super League, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ελ Αραμπί «έσωσε» τον Μπιέλ και λύτρωσε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ (2-1)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 29.01.2023

Ο Ελ Αραμπί «έσωσε» τον Μπιέλ και λύτρωσε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ (2-1)

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Φάληρο, ο Μπακαμπού ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό και ο Μπιέλ έχασε κλασσικές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή. Που ήρθε δια ποδός Ελ Αραμπί στο 76' για το τελικό 2-1. Ήρωας στο φινάλε για τους Πειραιώτες ο Πασχαλάκης.

Την ίδια ώρα, εκτός της Ένωσης, το αποτέλεσμα στην πόλη της Πελοποννήσου θα περιμένει να μάθει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την σημερινή (29/1) του νίκη κόντρα στον ΟΦΗ πλησίασε ακόμα περισσότερο του «πράσινους». Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά θα έχει στραμμένη την προσοχή της και στο ματς του ΠΑΟΚ, τον οποίο προσπέρασε προσωρινά στην κατάταξη.

Tags: