Δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο για τον Λεβαδειακό - Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Ιωνικός

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός

i

© Intime

Δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο για τον Λεβαδειακό - Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Ιωνικός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:00 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 29.04.2023

Η δράση στα play outs της Super League συνεχίζεται τρεις στροφές πριν το φινάλε, με τους Λεβαδειακό και Ιωνικό να αντιμετωπίζουν Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Η μάχη επιβίωσης συνεχίζεται στα play outs της Super League, με την πέμπτη αγωνιστική να περιλαμβάνει σπουδαία ματς που θα κρίνουν πολλά, τρεις στροφές πριν το φινάλε. Ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν είναι αδιαμφισβήτητα του ουραγού Λεβαδειακού. Οι «Βοιωτοί» ταξιδεύουν στο Αγρίνιο (29/4, 19:15) για να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ (3-2) και πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 29 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στον Ιωνικό και παρέμεινε στην τελευταία θέση με 23 πόντους.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/4, 19:15) και ο στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται στο +2 από τον ουραγό Λεβαδειακό, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει δυο επιπλέον βαθμούς από τους «Νικαιώτες», χάρη στη νίκη 3-2 που σημείωσε επί του Παναιτωλικού.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας κοντράρεται με τη Λαμία (29/4, 19:15) θέλοντας να πάρει τη νίκη που θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα για την παραμονή. Οι «Αρκάδες» την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και πλέον έχουν φτάσει τους 29 πόντους, όντας στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Λαμία η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση ειδικότερα στα εντός έδρας ματς, προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, η οποία την «έβγαλε» από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Τέλος, Ατρόμητος και ΟΦΗ θα αναμετρηθούν στο Περιστέρι (29/4, 19:15) στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 34 πόντους και ο στόχος είναι το τρίποντο, το οποίο θα δώσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην ομάδα.