Με κόσμο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Με κόσμο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:05 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 27.12.2023

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί με τη παρουσία κόσμου.

Με κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα με βάση το νέο πρόγραμμα της Stoiximan Super League. Οι ομάδες της λίγκας συζήτησαν την Τετάρτη (27/12) σχετικά με την τοποθέτηση εμβόλιμης αγωνιστικής ώστε τα πλέι οφ να ξεκινήσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου όπως αρχικά είχε οριστεί. 

Σύμφωνα με το σενάριο που ψηφίστηκε στη Λίγκα (και από τον ΠΑΟΚ εννοείται), η εμβόλιμη ημερομηνία για αγώνες θα είναι η 28/2 και ως εκ τούτου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός του δευτέρου γύρου θα γίνει με κόσμο. 

Θυμίζουμε πως αρχικά το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου, όμως μετά την πρόσφατη αποχή μιας αγωνιστικής των διαιτητών, όλες οι υπόλοιπες πήγαν μια εβδομάδα πίσω, δηλαδή μεταφέρθηκε για το Σαββατοκύριακο 17-18 του ίδιου μήνα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κυβέρνηση αποφάσισε, μετά τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν έξω από το Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, να κλείσει όλα τα γήπεδα της Stoiximan Super League, βάζοντας «λουκέτο» στις εξέδρες των γηπέδων μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.