Super League: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ

i

©intime

Super League: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας

Sportal newsroom 21:45 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 06.03.2023

Η κανονική διάρκεια της Super League οδεύει προς το τέλος της και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής αναμένεται φωτιά, ενόψει της συνέχειας στα play-off και τα play-out.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα επικρατήσει ο... πανικός. Προφανώς το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι στην «OPAP Arena» μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ενώ και οι «πράσινοι» έχουν δύσκολο εκτός έδρας έργο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εκτός από τη «μάχη» της κορυφής ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη του υποβιβασμού. Τρεις ομάδες και συγκεκριμένα ο Λεβαδειακός, η Λαμία και ο Ιωνικός θα παλέψουν για την σωτηρία τους στη Super League. Η ομάδα της Λιβαδειάς θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, ο Ιωνικός τον Αστέρα Τρίπολης και η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και ακόμα ένας εξ αναβολής αγώνας, αυτός μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ στο Περιστέρι, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.