Χαμός στο καλεντάρι: Δεν υπάρχει ελεύθερη ημερομηνία για τους αγώνες του Κυπέλλου
i

ΑΕΚ - Ολυμπιακός/©Intime

Χαμός στο καλεντάρι: Δεν υπάρχει ελεύθερη ημερομηνία για τους αγώνες του Κυπέλλου

Κώστας Τόπας 10:50 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 01.03.2023

Μετά την αναβολή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet το καλεντάρι γίνεται ασφυκτικά πιεστικό και μένει πλέον να δούμε τις νέες ημερομηνίες.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Οπως ήταν λογικό, η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να αναβάλει τόσο τη δεύτερη μονομαχία μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Γ.Καραϊσκάκης όσο και την πρώτη μεταξύ Λαμίας - ΠΑΟΚ στο Αθ.Διάκος.

Με αυτόν τον τρόπο το καλεντάρι γίνεται ασφυκτικά πιεστικό, καθώς την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (08/03) αναμένεται να διεξαχθεί το Ατρόμητος - ΑΕΚ αν κι εφόσον δεν αλλάξει η πρωτόδικη απόφαση...

Επειτα ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική των Play Off, ενώ έπειτα υπάρχουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων εκλογές και Πάσχα. Με αυτόν τον τρόπο το καλεντάρι γίνεται ασφυκτικά πιεστικό και μένει πλέον να δούμε τις νέες ημερομηνίες για την διεξαγωγή των αγώνων. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει οριστεί για το διήμερο 11-12 Μαρτίου, καθώς ακολουθούν τα play offs και τα play outs. 

Πλέον, η ΕΠΟ καλείται να βρει νέες ημερομηνίες για την διεξαγωγή των παιχνιδιών του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet  όσο δύσκολο κι αν φαντάζει...

Το καλεντάρι