Συμπατριώτες, αλλά και θανάσιμοι εχθροί: Η πρώην του Ντε Μπρόινε τον παράτησε για τον Κουρτουά

Καρίμ Μπενζεμά & Τιμπό Κουρτουά

i

PrtScr

Συμπατριώτες, αλλά και θανάσιμοι εχθροί: Η πρώην του Ντε Μπρόινε τον παράτησε για τον Κουρτουά

Sportal newsroom 23:12 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 17.05.2023

Ο Τιμπό Κουρτουά και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πρωταγωνίστησαν σε ένα ερωτικό σκάνδαλο.

Μία απιστία χάλασε τη σχέση του Τιμπό Κουρτουά με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής της Σίτι έχει κάθε λόγο να θέλει να σκοράρει κόντρα στον συμπατριώτη του, όπως έκανε και στο πρώτο ματς της Ρεάλ με την αγγλική ομάδα για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο λόγος είναι ότι η πρώην κοπέλα του Ντε Μπρόινε απάτησε τον ποδοσφαιριστή με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ. Η Καρολίν Λέινεν είχε μιλήσει για όσα έγιναν τότε σε ένα περιοδικό. «Εκείνο το βράδυ, ο Τιμπό μου πρόσφερε ό,τι δεν είχα πάρει κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης μου με τον Κέβιν, είχε ομολογήσει η πέτρα του σκανδάλου.

«Με τον Τιμπό μπορούσα να μιλήσω για όλα. Ακόμη, μου είχε ετοιμάσει ένα πολύ νόστιμο γεύμα. ο Κέβιν δεν θα το έκανε ποτέ για μένα», πρόσθεσε η Καρολίν Λέινεν.

Η αποκάλυψη άφησε τον Ντε Μπρόινε ράκος. Ωστόσο, η Καρολίν αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι δεν της ήταν πιστός. Ο Ντε Μπρόινε προτίμησε τη σιωπή αλλά τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά στην αυτοβιογραφία του.

© Instagram

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η σχέση του με τον Κουρτουά παραμένει αυστηρά επαγγελματική. Ο Ντε Μπρόινε προχώρησε στην προσωπική του ζωή και πλέον είναι παντρεμένος με την Μισέλ Λαρουά με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο Κουρτουά έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τη σχέση του με τη Μάρτα Ντομίνγκεθ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας είναι, πλέον, ζευγάρι με το μοντέλο Μισέλ Γκέρζιχ.