Συναγερμός σε ΠΑΟΚ και Τανζανία για Σαμάτα!

Συναγερμός σε ΠΑΟΚ και Τανζανία για Σαμάτα!

Μάνος Τσαλγατίδης 19:35 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 08.01.2024

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Τανζανίας με την Αίγυπτο.

Αγωνία επικρατεί στην Τανζανία για τον Αλί Σαμάτα, που φαίνεται να αποχώρησε ως τραυματίας από τη φιλική αναμέτρηση με την Αίγυπτο, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Δικεφάλου κι αρχηγός του Εθνικού συγκροτήματος, έφυγε με πρόβλημα από το φιλικό, τοποθετώντας μάλιστα πάγο στο πόδι του, όπως φαίνεται κι από το στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε.

Σαφώς, ανησυχία δεν υπάρχει μόνο στην εθνική ομάδα της Τανζανίας, αλλά και στον ΠΑΟΚ, καθώς ο έμπειρος φορ είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού του Δικεφάλου και αναμφίβολα οι «ασπρόμαυροι» δεν θα ήθελαν να υπάρξει κάποιος τραυματισμός που θα παρατείνει ακόμα περισσότερο το διάστημα απουσίας του.

Θυμίζουμε πως ο Άλι Σαμάτα βρίσκεται στην αποστολή της Τανζανίας για το επερχόμενο Copa Africa, καθώς όπως ανέφεραν πρόσφατα τα ΜΜΕ της χώρας του δεν είναι απλά ο αρχηγός της εν λόγω αφρικανικής χώρας, αλλά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει βγει ποτέ στην Τανζανία.

Για την ώρα και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν ποιο και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα με τον 31χρονο που μέχρι στιγμής μετράει 24 συμμετοχές 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Αφρικανός δημοσιογράφος αναφέρει σχετικά με το θέμα:

«Ο Σαμάτα τραυματίστηκε στο παιχνίδι εναντίον της Αιγύπτου. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».