Συνεχίζει να προκαλεί ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: Αυτή τη φορά κοροϊδεύει τον Τσουαμενί
i

Εμιλιάνο Μαρτίνες / ©INTIME

Συνεχίζει να προκαλεί ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: Αυτή τη φορά κοροϊδεύει τον Τσουαμενί

Sportal newsroom 13:22 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 23.12.2022

Δεν του έφτανε ο Κιλιάν Εμπαπέ, τώρα ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ τα... έβαλε και με άλλον παίχτη της εθνικής Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα τον Τσουαμενί.

Συνεχίζει να προκαλεί ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, κορόιδεψε και τον Τσουαμενί. Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, ενώ αγωνιστικά έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, εξωαγωνιστικά δεν ήταν και το καλύτερο παιδί. Ο 30χρονος γκολκίπερ της Άστον Βίλα είχε βρει «θύμα» τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον χλεύαζε διαρκώς

Από το «ενός λεπτού σιγή» που ζήτησε στα αποδυτήρια μέχρι και το ψεύτικο μωρό με το πρόσωπό του, που κουβαλούσε στους πανηγυρισμούς. Αφού λοιπόν ... τελείωσε με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, αποφάσισε να βρει άλλον παίχτη της Γαλλίας για να «παίξει». Την ώρα που ο μέσος της Ρεάλ, Τσουαμενί, πήγε να εκτελέσει το πέναλτι, ο 30χρονος πέταξε τη μπάλα μακριά, για να τον πικάρει και να τον νευριάσει.

Λίγες μέρες μετά το τελικό ο Αργεντινός τερματοφύλακας έδωσε συνέντευξη, λέγοντας πως ήξερε ότι ο Τσουαμενί θα είναι αγχωμένος και θέλησε να το εκμεταλλευτεί. 

«Όταν έσωσα το πρώτο πέναλτι του Κομάν στο τελικό, ξέρω ότι ο άλλος επρόκειτο να ήταν πολύ αγχωμένος. Προσπάθησα να παίξω μαζί του νοητικά, πετώντας τη μπάλα μακριά, μιλώντας του... και το έχασε, τα γ@@@ε όλα», δήλωσε συγκεκριμένα.