Σύνθημα παραμονής από τους παλαίμαχους του Λεβαδειακού

Οι παλαίμαχοι δίπλα στους παίκτες του Λεβαδειακού.

i

©intime

Σύνθημα παραμονής από τους παλαίμαχους του Λεβαδειακού

Sportal newsroom 17:17 - 29.03.2023

Οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα κι εξέφρασαν την πίστη τους ότι ο Λεβαδειακός θα πετύχει τους στόχους του.

Ο Λεβαδειακός δίνει τη δική του μάχη για παραμονή και δίπλα στην προσπάθεια του Γιάννη Πετράκη και των παικτών του είναι και οι παλαίμαχοι του συλλόγου. Βρέθηκαν στη προπόνηση και εξέφρασαν τη στήριξή τους και την αισιοδοξία τους για παραμονή.

 Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είχαν τη χαρά να τους επισκεφτεί σήμερα, στην πρωινή προπόνηση, αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, στο Δημοτικό Στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης». Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τους Χάρη Αθανασόπουλο, Σπύρο Γκουλή, Γιάννη Πούλο, Κώστα Καραδήμα και Γιώργο Σύρτα. 

Οι παλιές δόξες του συλλόγου μας εξέφρασαν τη στήριξή τους στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους εμψύχωσαν ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Ακόμα φορά, απέδειξαν ότι ο Λεβαδειακός είναι μία οικογένεια και όλοι μαζί θα δώσουμε τη «μάχη» μας μέχρι τέλους, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Tags: