Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Κριστιάνο: «Τώρα δεν κάνετε ερωτήσεις και θέλετε μόνο φωτογραφίες» (vid)
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δημοσιογράφο/©PrtScr

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Κριστιάνο: «Τώρα δεν κάνετε ερωτήσεις και θέλετε μόνο φωτογραφίες» (vid)

Κώστας Τόπας 15:03 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 08.12.2022

Μετά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Γκάνα (3-2), δημοσιογράφοι που ήταν στη μικτή ζώνη ζητούσαν από Κριστιάνο Ρονάλντο μια αναμνηστική φωτογραφία. Κάτι που εξόργισε τον Πορτογάλο αστέρα...

Ο Πορτογάλος αστέρας έχει καταφέρει να κεντρίσει όλα τα φώτα πάνω του. Αφού πρώτα τα έβαλε με τον Φερνάντο Σάντος για το γεγονός ότι τον άφησε στον πάγκο στον αγώνα με την Ελβετία, στη συνέχεια η Πορτογαλική Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, μετά τον αγώνα της Πορτογαλίας εναντίον της Γκάνας (3-2), οι δημοσιογράφοι που ήταν στη μικτή ζώνη, ζήτησαν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο αναμνηστικές φωτογραφίες. Αίτημα που αποδέχθηκε ο 37χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βέβαια φρόντισε να ρίξει και την «σπόντα» του.

«Οι δημοσιογράφοι θέλουν απλώς να βγάλουν φωτογραφίες τώρα, δεν κάνουν πια ερωτήσεις», ανέφερε ειρωνικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η FIFA παρακολουθώντας το συγκεκριμένο σκηνικό έλαβε μέτρα για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες και οι selfies σε αυτόν τον χώρο.