Τα... γκάζια του Λουτσέσκου και ο μπαλαντέρ Βιεϊρίνια

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

©intime

Τα... γκάζια του Λουτσέσκου και ο μπαλαντέρ Βιεϊρίνια

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ είχε αρκετή ένταση με το πρόγραμμα, να είναι αρκετά βαρύ για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Άλλωστε. για αυτό τον λόγο δεν βγήκαν στο γήπεδο οι Κουλιεράκης, Νάρεϊ και Λύρατζης, καθώς πραγματοποίησαν δικό τους πρόγραμμα (αποφόρτισης) και μάλιστα δύσκολα θα αγωνιστούν και στο αυριανό (8/7) φιλικό του Δικεφάλου με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Αντιθέτως, ο Τρόστ Έκονγκ, προπονήθηκε κανονικά και έδειξε από νωρίς πως πρόκειται για έναν δυναμικό ποδοσφαιριστή, που ορμά στις φάσεις. Αυτό το κατάλαβε για τα καλά ο Παναγιώτης Τζίμας, όταν προσπάθησε να τον κοντράρει σε μια μονομαχία σώμα με σώμα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βγήκε και αυτός στο γήπεδο και προπονήθηκε κανονικά, αλλά στο κομμάτι της τακτικής το πλάνο ήταν να κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα, ωστόσο ο μίνι τραυματισμός του Σάστρε στον αστράγαλο τον «ανάγκασε» να μπει ξανά σε φουλ πρόγραμμα και μάλιστα κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει το τουρνουά στο οποίο συμμετείχε.

Από την πλευρά του ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές και για αυτό το λόγο δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβασε τον τόνο της φωνής του, με τους Μπράντον και Βρακά να είναι αυτοί που τα άκουσαν για κάποιες... παιδικές απορίες που είχαν. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε για ώρα τετ α τετ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται και στην πεντάδα των αρχηγών τη νέα σεζόν.