Τα... γύρισε ο Νούνιες που είπε για στοιχηματισμό: «Ό,τι είπα δεν ήταν για την ΑΕΛ»

Σέρχιο Νούνιες

i

© Intime

Τα... γύρισε ο Νούνιες που είπε για στοιχηματισμό: «Ό,τι είπα δεν ήταν για την ΑΕΛ»

Sportal newsroom 19:58 - 28.04.2023

Ο Σέρχιο Νούνιες φαίνεται ότι... άλλαξε γνώμη για όσα είπε για τον στοιχηματισμό, λέγοντας πως δεν εννοούσε κάτι για την Λάρισα, όπου και αγωνίζονταν.

Ο Σέρχιο Νούνιες χθες (27/4) έκανε δηλώσεις σε Μέσο της χώρας του, λέγοντας ότι στην Ελλάδα οι πρόεδροι είναι γκάνγκστερς, ενώ έκανε λόγο και για στημένα παιχνίδια. 

«Μετάνιωσα που πήγα σε μια ομάδα, η οποία είναι σε παρακμή. Ήταν πολλά χρόνια στην Α' κατηγορία και έχει κατακτήσει τίτλους. Έρχεται ένας πρόεδρος να βάλει λεφτά, αλλά είναι όλοι γκάνγκστερ. Στο γήπεδο περπατούν τρεις, τέσσερις σεκιούριτι με όπλα», σχολίασε μεταξύ άλλων. 

Παρόλα αυτά ο Ουρουγουανός φαίνεται ότι ενοχλήθηκε για το πως μετέφεραν τις δηλώσεις του τα ελληνικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα πήγε στις εγκαταστάσεις της 21ADmedia (επίσημου φορέα διαχείρισης της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ) και έκανε μια νέα γραπτή δήλωση, στην οποία αποκαθιστά το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεών του. 

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

«Επίσημη Δήλωση Με την παρούσα δήλωση, εγώ, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Sergio Fabian Nuñez, δηλώνω και διευκρινίζω, σχετικά με το περιεχόμενο της συνέντευξής μου στην Carve Deportiva και την επίπτωση που είχε από την μεταφορά του περιεχομένου της από τα ελληνικά ΜΜΕ, τα εξής: 

Σε ό,τι αφορά στην αναφορά μου στο στοίχημα, δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ούτε με τους συμπαίκτες μου.

Συμφωνία Μαρτσούκου - Αυγενάκη για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων της Super League 2 από το στοίχημα
SUPER LEAGUE 2

18:17 - 26.04.2023

Συμφωνία Μαρτσούκου - Αυγενάκη για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων της Super League 2 από το στοίχημα

Συμφωνία για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων από το στοίχημα προήλθε από τη συνάντηση του νέου προέδρου της Super League 2 Πέτρου Μαρτσούκου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η αναφορά μου έχει να κάνει με τις συνθήκες που δυστυχώς επικρατούν στην δεύτερη κατηγορία επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας. 

Επιπλέον, η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ενημερώθηκα από τους συμπαίκτες μου και όλους τους Λαρισαίους, καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και επενδύουν πολλά χρήματα για να χτίσουν μια σταθερή υποδομή στην ομάδα.

Τέλος, η καθυστέρηση της καταβολής των αποδοχών μου για τον Ιανουάριο, σχετίζεται, σύμφωνα με τα όσα μου εξήγησαν από την ΠΑΕ, σε ζήτημα γραφειοκρατίας, λόγω της ξένης υπηκοότητάς μου και δηλώνω επίσης ότι μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 έχω εξοφληθεί πλήρως και ολοσχερώς από την ΠΑΕ ΑΕΛ. 

Λάρισα, 27-04-2023 

Ο ποδοσφαιριστής 

Σέρχιο Φαμπιάν Νούνιες».