Μένουν στον ΠΑΟΚ Τάισον και Μουργκ - Έρχονται οι ανακοινώσεις για Λουτσέσκου!

Τάισον - Μουργκ

i

© Intime

Μένουν στον ΠΑΟΚ Τάισον και Μουργκ - Έρχονται οι ανακοινώσεις για Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:50 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 02.02.2024

Βρέθηκε η... χρυσή τομή κι έτσι οι Τάισον και Μουργκ θα παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας και τα επόμενα χρόνια, ενώ έπειτα θα ακολουθήσει η επέκταση συνεργασίας με τον Λουτσέσκου και με τη «βούλα».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Τόμας Μουργκ και τον Τάισον Φρέντα κι έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.

Πρόκειται για δύο πολύτιμα εργαλεία στη φαρέτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν, με τους δύο ποδοσφαιριστές να παραμένουν κάτοικοι Τούμπας και μετά τις 30 Ιουνίου!

Από τη μία, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος περνάει... δεύτερη νιότη στη Θεσσαλονίκη θα επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμη ένα έτος. Από την άλλη, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στον Δικέφαλο σίγουρα για τα επόμενα δύο χρόνια, με οψιόν ενός ακόμη έτους.

Όταν θα ολοκληρωθούν οι δύο αυτές συμφωνίες, θα ακολουθήσει η επέκταση συνεργασίας με τον Λουτσέσκου και με τη «βούλα», με τη συγκεκριμένη υπόθεση να δρομολογείται για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Τάισον και Μουργκ αποτελούν δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο... αιώνιος έφηβος Βραζιλιάνος μέχρι στιγμής μετράει τέσσερα γκολ και 11 ασίστ σε 31 ματς, ενώ ο 29χρονος παίκτης δείχνει πιο «αναγεννημένος» από ποτέ, μετρώντας εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 28 εμφανίσεις.

Παραμένει εκτός ο Βιεϊρίνια, θεραπεία ο Ρικάρντο

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (4/2, 20:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Εκτός παραμένει ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε ατομικό στην προπόνηση της Πέμπτης (1/2), ενώ θεραπεία έκανε ο Ρικάρντο. Φυσικά, την προσαρμογή του συνεχίζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Γιόνι Ότο.

«Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε τον στόχο του, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (01.02) στη Νέα Μεσημβρία. 

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.