Τελειωμένη η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα! (vid)

Λιονέλ Μέσι

Τελειωμένη η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα! (vid)

Κώστας Τόπας 12:56 - 26.04.2023

Αντίστροφα έχουν αρχίσει να μετράνε οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να δουν ξανά τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται στο «Καμπ Νόου».

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και το καλοκαίρι αναμένεται ελεύθερος. Οχι όμως για πολύ, καθώς οι διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο όλο αυτό το διάστημα εργάζονται σκληρά προκειμένου ο «Pulga» να ντυθεί ξανά στα «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα δημοσίευμα του «goltelevision» της Αργεντινής αναφέρει ότι οι Καταλανοί θεωρούν πως η υπόθεση έχει τελειώσει και πως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την «Αλμπισελέστε» θα ενταχθεί στο ρόστερ τους το προσεχές καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός αστέρας ταξίδεψε το Σάββατο (22/04) στη Βαρκελώνη, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, όπως και τον Πέπε Κόστα και τους συνεργάτες του, έχοντας μαζί τους 15 βαλίτσες.

Γεγονός που οι φίλοι των Καταλανών συνέδεσαν τον Λιονέλ Μέσι με την επιστροφή του στο «Καμπ Νόου» ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως, η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρη ότι προτεραιότητά της είναι να ανακτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος στις 23 Ιουνίου θα γίνει 36 ετών, χωρίς να πληρώσει ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για αθλητικούς, συναισθηματικούς και, πολύ σημαντικούς, οικονομικούς λόγους. Στον σύλλογο πιστεύουν ότι μια επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, θα αντιπροσώπευε μια μεγάλη «ένεση» ηθικού για τους φιλάθλους αλλά και μια μεγάλη πηγή εισοδήματος.