Τελείωσαν οι συνεργάτες του Ζοσέ Μπότο

Ζοσέ Μπότο

i

©intime

Τελείωσαν οι συνεργάτες του Ζοσέ Μπότο

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους συνεργάτες του Μπότο και ο λόγος που πάρθηκε αυτή.

Ο Ζοσέ Μπότο είχε αποκτήσει συγκεκριμένους συνεργάτες στον ΠΑΟΚ, που ήταν αποκλειστικά δικές του επιλογές, ο λόγος γίνεται για τον πρώην σκάουτ της Σαχτάρ, Φερνάντο Μάτος, αλλά και έναν Ουκρανό πού είχε φέρει μαζί του από τις αρχές της θητείας του στον Δικέφαλο (όχι τον Άντρι Φεντσένκοφ). 

Aυτοί πλέον αποτελούν παρελθόν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των Play Off λύθηκε η συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάτος προσπαθεί να ενσωματωθεί στην πορτογαλική Φαμαλισάο, ενώ ο Ουκρανός σκάουτ βρίσκεται σε επαφές με την Μαρσέιγ. 

Όσον αφορά τον άμεσο συνεργάτη του Μπότο, Άντρι Φεντσένκοφ, παραμένει κανονικά στο πόστο του, δίπλα στον Πορτογάλο με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

Πρέπει να το τονιστεί πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θεωρήθηκε πως οι συγκεκριμένοι δεν απέδιδαν τα αναμενόμενα και για αυτό τον λόγο λύθηκαν τα συμβόλαια συνεργασίας που είχαν με τον Δικέφαλο.

Από την πλευρά του ο Μπότο δεν είναι πως χάρηκε κιόλας με αυτή τη εξέλιξη, αλλά τελικά δέχθηκε την επιλογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί του συγκεκριμένου θέματος.