Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Πανθεσσαλικό κι αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας πριν τον τελικό (gallery)

Αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας γύρω από το Πανθεσσαλικό

i

©Intime

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Πανθεσσαλικό κι αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας πριν τον τελικό (gallery)

Sportal newsroom 15:38 - 24.05.2023

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας γύρω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να κοντράρουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Τετάρτης (24/05, 20:30) στο Πανθεσσαλικό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, με την Ένωση να επιδιώκει την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου αλλά και του τρίτου νταμπλ στην ιστορία της και τους Θεσσαλονικείς να θέλουν φτάσουν στην κατάκτηση του 9ου Κυπέλλου.

Φυσικά, όπως είναι γνωστό οι δύο ομάδες δεν θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους, κάτι το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας (22/5), καθώς υπήρξε ο φόβος σοβαρών επεισοδίων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η αστυνομία είναι χαλαροί και δεν έχουν παρθεί μέτρα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές κάνουν από την πλευρά τους ό,τι περνάει από το χέρι τους για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, με την τοπική αστυνομία να έχει στήσει μάλιστα αρκετά μπλόκα γύρω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και διενεργεί αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να αποτραπεί η μετακίνηση φιλάθλων προς την πόλη είτε από τη μία είτε από την άλλη ομάδα.