Πάει για νέα αλλαγή ο τελικός Κυπέλλου λόγω προβλημάτων στο AEL FC Arena - Λαμία και Αγρίνιο στο κάδρο!

AEL FC Arena

i

© Intime

Πάει για νέα αλλαγή ο τελικός Κυπέλλου λόγω προβλημάτων στο AEL FC Arena - Λαμία και Αγρίνιο στο κάδρο!

Sportal newsroom 21:46 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 02.05.2023

Σε νέα αλλαγή φαίνεται πως οδηγείται η ΕΠΟ σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς υπάρχουν προβλήματα στο AEL FC Arena. Σκέψεις για Λαμία ή Αγρίνιο.

Το μπάχαλο δεν έχει τελειωμό! Απ' ότι φαίνεται η ΕΠΟ οδηγείται σε νέα αλλαγή της έδρας του τελικού του Κυπέλλου, καθώς υπάρχουν δύο σοβαρά προβλήματα στο AEL FC Arena, τα οποία κρίνουν ακατάλληλο το γήπεδο για τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα.

Έτσι ανέφερε τουλάχιστον ο Κυριάκος Θωμαϊδής στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο οποίος, όπως τόνισε, κατά την αυτοψία της πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, ενώ επίσης το γήπεδο φαίνεται να μην έχει άδεια!

Έτσι, οι άνθρωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένουν να διαπιστώσουν αν μπορούν να ξεπεραστούν τα εν λόγω προβλήματα, όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτό το σενάριο.

Μέλος της ΕΠΟ: «Ο τελικός Κυπέλλου μπορεί να γίνει στη Λάρισα μόνο με προσκλήσεις και ίσως μαθητές»

Μέλος της ΕΠΟ: «Ο τελικός Κυπέλλου μπορεί να γίνει στη Λάρισα μόνο με προσκλήσεις και ίσως μαθητές»

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Novibet, λέγοντας μπορεί να διεξαχθεί στη Λάρισα μόνο με προσκλήσεις και ίσως μαθητές.

Γι' αυτό ήδη οι ιθύνοντες της ΕΠΟ εξετάζουν άλλα δύο γήπεδα, τα οποία βρίσκονται στην επαρχία. Ο λόγος για το «Αθανάσιος Διάκος» στη Λαμία και το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έχουν αρχίσει να εξετάζουν και το ενδεχόμενο διπλού τελικού. Δηλαδή η κούπα να κριθεί σε δύο ματς, που το ένα θα γίνει στην «OPAP Arena» και το άλλο στο γήπεδο της Τούμπας.

Ωστόσο, ακόμα κι αν η ΕΠΟ δώσει το πράσινο φως για διπλό τελικό, θα πρέπει να συμφωνήσουν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να αποφασιστεί οριστικά κάτι τέτοιο.