Τεράστια δίψα στον Άρη για το τρόπαιο: Χιλιάδες οπαδοί απαίτησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids+gallery)

Τεράστια δίψα στον Άρη για το τρόπαιο: Χιλιάδες οπαδοί απαίτησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids+gallery)

Αλέξης Σαββόπουλος 20:13 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.05.2024

Χιλιάδες οπαδοί του Άρη ζήτησαν από τους παίκτες και τον Μάντζιο το Κύπελλο Ελλάδας.

Πανζουρλισμός στον Άρη.

Ο κόσμος των «κιτρίνων» πάντα δίπλα στην ομάδα, απέδειξε την τεράστια δίψα και θέληση που υπάρχει για ένα τρόπαιο, έπειτα από 54 χρόνια.

Αυτή τη δίψα θέλησαν να μεταφέρουν στην ομάδα οι οπαδοί. Ο Άρης το Σάββατο θ' αντιμετωπίσει στο άδειο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου είναι το μόνο πράγμα που έχουν όλοι στο μυαλό τους.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Στην ανοιχτή προπόνηση που έγινε σήμερα στο «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να ντοπάρει ψυχολικά ο κόσμος τους ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν χιλιάδες οπαδοί. Η ΠΑΕ αρχικά αποφάσισε να ανοίξει την κεντρική θύρα 2 απέναντι από τα επίσημα.

Όσο περνούσε η ώρα, όμως, πλήθος κόσμου έφτανε στο γήπεδο. Έτσι, άνοιξε και η θύρα 1 και τα επίσημα και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ήταν περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του Άρη.

Το σύνθημα «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», δονούσε την ατμόσφαιρα με τους παίκτες να κοιτούν εκστασιασμένοι στις εξέδρες.

Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο από την προπόνηση

Πριν την έναρξη της ανοιχτής προπόνησης του Άρη, παράλληλα, μίλησε στους δημοσιογράφους ο Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φυσικά δεν έκρυψε την μεγάλη επιθυμία για τη νίκη της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνου Γκαρθία:

«Όλοι ανυπομονούμε για τον τελικό. Από την στιγμή που πήραμε την πρόκριση, ήταν λίγο-πολύ φανερό πως ήταν στο μυαλό μας ο τελικός. Βγάλαμε από το μυαλό μας ό,τι έγινε στο τελευταίο ματς. Θέλουμε να πάμε έτοιμοι στον τελικό και να τα καταφέρουμε».

Για τη δίψα του κόσμου: «Την ίδια δίψα έχουμε κι εμείς οι παίκτες στα αποδυτήρια! Όλοι στην ομάδα ξέρουμε πόσο μεγάλος είναι ο Άρης. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλουν όλοι αυτό το Κύπελλο. Ηταν ο βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς και φτάσαμε πλέον εδώ, στον τελικό».

Για το ότι θα είναι η πέμπτη “μάχη” με τον ΠΑΟ: «Παίξαμε τέσσερα ματς, δεν υπάρχουν μυστικά. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στον τελικό. Οποιος το θέλει περισσότερο, θα πάρει το τρόπαιο. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ και θέλω να ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Ποια είναι η κορυφαία διαιτητής Στεφανί Φραπάρ που ορίστηκε στον τελικό Κυπέλλου

Ποια είναι η κορυφαία διαιτητής Στεφανί Φραπάρ που ορίστηκε στον τελικό Κυπέλλου

Μία από τις κορυφαίες ρέφερι στον κόσμο, η Στεφανί Φραπάρ ετοιμάζεται να διευθύνει τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson και με αυτόν τον τρόπο να γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και την προοπτική κατάκτησης του τροπαίου: «Είναι το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου. Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό για να φέρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλο τον σύλλογο».

Για το ότι ο τελικός θα γίνει δίχως κόσμο: «Είναι λυπηρό, καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε να είναι μια γιορτή αυτό, είναι λυπηρό πως δεν θα έχουμε τον κόσμο».