Πότε είναι ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας;
i

© Intime

Πότε είναι ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας;

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:12 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 21.02.2024

Μετά την ολοκλήρωση του ματς στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έγινε γνωστή η πρώτη από τις δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τον ερχόμενο Μάιο.

Ο Αλί Σαμάτα ήταν ο μοιραίος σε μία μακρά διαδικασία πέναλτι και έτσι ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάπως έτσι, έγινε η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στο φινάλε της διοργάνωσης, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της.

Όσον αφορά στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αυτός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου του 2024, με την έδρα να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο πέρσι είχε γίνει ολόκληρο... σίριαλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος, με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου, οπότε για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος , θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες.

Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες, ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο».

Στιγμές αγωνίας και απόλυτη παγωμάρα στη Λεωφόρο: Ο Μπάμπα έπεσε άσχημα στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις (vid)

Στιγμές αγωνίας και απόλυτη παγωμάρα στη Λεωφόρο: Ο Μπάμπα έπεσε άσχημα στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις (vid)

«Παγωμάρα» επικράτησε στη Λεωφόρο, με τον Μπάμπα να πέφτει στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μετά από εναέρια μονομαχία με τον Βαγιαννίδη.

Τέλος, να θυμίσουμε πως η ρεβάνς του άλλου ζευγαριού των ημιτελικών του θεσμού θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο πρώτο ματς, ο Άρης πήρε τη νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-1) και ταυτόχρονα απέκτησε ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.