Ολα ανοιχτά για τον τελικό Κυπέλλου: ΟΑΚΑ ή Πανθεσσαλικό με μαθητές

ΟΑΚΑ

i

©Intime

Ολα ανοιχτά για τον τελικό Κυπέλλου: ΟΑΚΑ ή Πανθεσσαλικό με μαθητές

Sportal newsroom 16:50 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 15.04.2023

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση του ΟΑΚΑ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet εκεί.

Μετά το γεγονός ότι ο τελικός Κυπέλλου Novibet δεν μπορεί να διεξαχθεί ούτε στην Κύπρο αλλά ούτε και στο Πανθεσσαλικό του Βόλου κατόπιν της άρνησης του Αχιλλέα Μπέου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, εξέφρασε την άποψή του ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ωστόσο πως αν γίνει χωρίς φιλάθλους τότε θα είναι «ήττα για το ποδόσφαιρο», όπως το χαρακτήρισε.

Έχει γίνει ήδη μία επαφή από πλευράς ΕΠΟ με την διοίκηση του ΟΑΚΑ χωρίς όμως να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις. Αρχικά, ο τελικός Κυπέλλου Novibet να διεξαχθεί την εβδομάδα πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα την Τετάρτη. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, μιας και η Αστυνομία δεν θα δώσει την έγκρισή της κι ενώ οι εθνικές εκλογές είναι 21 Μαϊου.

Το δεύτερο σενάριο, το οποίο είναι και το πιο εφικτό, είναι ο τελικός Κυπέλλου Novibet να λάβει χώρα την Τετάρτη μετά τις εκλογές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως υπάρχει ένα εμπόδιο, καθώς τότε θα πραγματοποιούνται οι εργασίες στο ΟΑΚΑ (έργα που είχαν ήδη προαναγγελθεί).

Βέβαια, το Πανθεσσαλικό βρίσκεται πάντα στο τραπέζι για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την προϋπόθεση βέβαια να γίνει χωρίς κόσμο αλλά με μαθητές σχολείων. Ωστόσο η όλη συζήτηση σε πρώτη φάση γίνεται για το πώς θα γίνει ο τελικός με φιλάθλους και των δύο φιναλίστ, δηλαδή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Στην Ομοσπονδία υπάρχει εξετάζουν και το ενδεχόμενο πως εάν τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν αλλιώς, τότε ο τελικός με μαθητές στο Πανθεσσαλικό μοιάζει αναπόφευκτος.