Νέες πληροφορίες για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Ξέσπασε σε κλάματα η Φραπάρ, ήρωας ο παρατηρητής που την έσωσε

Νέες πληροφορίες για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Ξέσπασε σε κλάματα η Φραπάρ, ήρωας ο παρατηρητής που την έσωσε

Sportal newsroom 21:58 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 29.05.2024

Η Γαλλίδα ρέφερι έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια για την επίθεση που δέχθηκε με τη λήξη του τελικού Παναθηναϊκός - Άρης.

Η Στεφανί Φραπάρ βρέθηκε στο στόχαστρο των ανθρώπων του Άρη με τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό.

Η Γαλλίδα ρέφερι δέχθηκε τα πυρά των «κιτρινόμαυρων», ενώ έξαλλος όρμηξε να διαμαρτυρηθεί ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Οι νεότερες πληροφορίες για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό με τη λήξη του αγώνα, όπου στέφθηκε Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός, αναφέρουν ότι ένας εκ των παρατηρητών του αγώνα, έσπευσε να προστατεύσει τη Φραπάρ.

Μπήκε μπροστά στους ανθρώπους του Άρη και τη γλίτωσε από πιθανή χειροδικία.

Στα αποδυτήρια η Γαλλίδα ξέσπασε σε κλάματα. Έκλαιγε για όσα έγιναν και δεν πίστευε ότι θα βρεθεί στο στόχαστρο με τη λήξη μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Ήταν τόσο ταραγμένη που γι' αυτό και δεν βγήκε από τα αποδυτήρια για να παραλάβει το μετάλιό της.

Για την ίδια είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα έχει ενδιαφέρον αν θα θελήσει να δώσει συνέχεια, κάνοντας δηλώσεις στην πατρίδα της. Στην UEFA θα περιμένουν ενημέρωση και αν διαπιστώσουν ότι συντρέχει λόγος θα επέμβουν.

Η ίδια, πάντως, σύμφωνα με όσα διέρρεαν από την ΚΕΔ ισχυρίστηκε ότι δεν δέχθηκε χτύπημα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν υπήρχαν οι αστυνομικοί γύρω της και κυρίως ο παρατηρητής που δεν δίστασε να σπεύσει για ν' αποφευχθούν τα χειρότερα.