Στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαϊου ο τελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ - Η ΕΠΟ θα δώσει 400 προσκλήσεις

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

@ Intime

Στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαϊου ο τελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ - Η ΕΠΟ θα δώσει 400 προσκλήσεις

Γιώργος Σακελλαρίου 23:02 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 24.04.2023

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το ΟΚ και ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ θα γίνει χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαϊου. Η ΕΠΟ θα εκδώσει 400 προσκλήσεις.

Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο και στις 24 Μαϊου.

Ο Δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος έδωσε θετική απάντηση στην επιστολή της ΕΠΟ, η οποία ζήτησε την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 24 του επόμενου μήνα και από την πλευρά του Μπέου τέθηκε ως απαραίτητος όρος να μην εκδοθούν εισιτήρια. Έτσι, θα υπάρχει μόνο ένας αριθμός 400 προσκλήσεων που θα εκδώσει η ΕΠΟ και θα τις μοιράσει στις ομάδες.

Μπαλτάκος: «Ο Μπέος δε δέχεται φιλάθλους και θέλει τελικό κεκλεισμένων των θυρών»

Μπαλτάκος: «Ο Μπέος δε δέχεται φιλάθλους και θέλει τελικό κεκλεισμένων των θυρών»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη 27 Απριλίου και θα αποφασίσει οριστικά για τις συνθήκες του διεξαγωγής του τελικού. Στόχος της ήταν να υπάρχουν θεατές, αλλά με την τοξικότητα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά και τη χθεσινή αγωνιστική, δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν χιλιάδες εκδρομείς. Ειδικά λίγες μέρες μετά και τη διεξαγωγή των εκλογών.

Πρόθεση της ΕΠΟ, παράλληλα, είναι να διεξαχθεί ο τελικός στις 24 του επόμενου μήνα, διότι το πρωτάθλημα λήγει στις 14 Μαϊου και δεν επιθυμεί κανείς από τους φιναλίστ να μείνουν ανενεργοί οι παίκτες για μεγάλο διάστημα. Ουσιαστικά με τις τελευταίες πληροφορίες, τηρείται και η προκήρυξη στην οποία αναφέρεται ότι αν στον τελικό Κυπέλλου ήταν μία ομάδα της Θεσσαλονίκης και μία από την Αθήνα, αυτός θα διεξαγόταν στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό.