Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Μασαρίποφ

Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Μασαρίποφ

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 18:35 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μασαρίποφ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Πανσερραϊκός λίγες ώρες πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Τζαλολίντιν Μασαρίποφ.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζαλολίντιν Μασαρίποφ, προκειμένου να μεταγραφεί σε ομάδα της επιθυμίας του, με συμφέρουσα οικονομική συμφωνία για την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Ουζμπεκιστάν που επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στην ζωή του».

Η ομάδα των Σερρών επενδύει στο μέλλον με την την απόκτηση του 19χρονου Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου, ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός κι ανήκε στον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με την ομάδα μας και θα ενταχθεί αρχικά στην Κ19. Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος είναι γεννημένος στις 13/01/2005, κατάγεται από το Κιλκίς και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ηρακλή, του Ατέρμων και του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και ως μέλος και της Μικτής της ΕΠΣ Μακεδονίας, επιλέχθηκε από τον Ολυμπιακό σε ηλικία 14 ετών. Εντάχθηκε αρχικά στην Κ15 και στην συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, ενώ πρόσφατα ήταν μέλος της Κ19. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες».