Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Τζαβέλλας
i

Γιώργος Τζαβέλλας/intime

Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Τζαβέλλας

Κώστας Τσίλης 18:55 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 06.03.2024

Μετά από δυο χρόνια, η ΑΕΚ αποχαιρέτισε τον Τζαβέλλα, καθώς το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί

Ήδη από την ανάρτηση που είχε κάνει στα Social Media ο Γιώργος Τζαβέλλας πριν από μια εβδομάδα, είχε φανεί πως δεν επρόκειτο να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Άλλωστε τον είχε αποχαιρετίσει ουσιαστικά και ο Μουκουντί με δική του ανάρτηση. Σήμερα πάντως η ΑΕΚ και επίσημα έβαλε τέλος στην... σχέση με τον Τζαβέλλα μετά από δυο χρόνια. Με ανακοίνωση ξεκαθάρισε η Ένωση πως το συμβόλαιο του διεθνή στόπερ που λήγει στο τέλος του μήνα, δεν θα ανανεωθεί.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η παρουσία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ στη διετία που βρέθηκε μαζί μας και είχε πολύ σημαντική συμβολή στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ της σεζόν 2022-23.

Αποτελεί πλέον μέρος της ιστορίας της ομάδας μας και του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Έγινε κουβέντα στην ΑΕΚ για το αν και εφόσον θα υπήρχε η προοπτική να μείνει στο ρόστερ ο Τζαβέλλας ως μια πέμπτη επιλογή στο ρόστερ. Περισσότερο για την δουλειά που θα έκανε στα αποδυτήρια και τις προπονήσεις. Ωστόσο ήταν μια σκέψη που δεν προχώρησε.