Τέλος και επίσημα από την Ν. Κορέα ο Πάουλο Μπέντο
i

Πάουλο Μπέντο / © Intime

Τέλος και επίσημα από την Ν. Κορέα ο Πάουλο Μπέντο

Sportal newsroom 23:26 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 23.12.2022

Ο Πάουλο Μπέντο αποχώρησε και επίσημα από την Ν. Κορέα, έπειτα από την παραίτηση που δήλωσε μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Μουντιάλ.

Και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ν. Κορέας αποτελεί ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει με θαυματουργό τρόπο την ομάδα του στα νοκ-άουτ του φετινού Μουντιάλ.

«Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον λαό της Κορέας για την υποστήριξή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που με στήριξε. 

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τον επαγγελματισμό, τη στάση και τη στάση που έδειξαν οι παίκτες. Μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω την πιο όμορφη εμπειρία στη ζωή μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Είναι καιρός να φύγω κοιτάζοντας το μέλλον. Η Κορέα θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου και οι παίκτες μας θα είναι πάντα μαζί μου για πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού για την θητεία του στην ασιατική ομάδα.

Το όνομα του Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως πλέον συνδέεται με την Εθνική Γκάνας, με την οποία η Ν. Κορέα συνυπήρξε στο τελευταίο γκρουπ του Μουντιάλ. Μάλιστα, η θέση του τεχνικού παρέμεινε κενή, αφότου η αφρικανική χώρα αποκλείστηκε από τους ομίλους της διοργάνωσης.