Τέλος ο Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό

Ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:30 - 21.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 27.11.2022

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κροάτη μπακ με τους Πειραιώτες.

Το χρονικό ενός... προαναγγελθέντος διαζυγίου επιβεβαιώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Τρίτης (21/11), καθώς ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Η απόκτηση του Κροάτη δεξιού οπισθοφύλακα είχε προκαλέσει αίσθηση το καλοκαίρι, ωστόσο η συνεργασία του με τους Πειραιώτες δεν ευδοκίμησε. Αποδείχθηκε πως η πτωτική πορεία του 31χρονου μπακ δεν είχε γυρισμό και τα καλά του ποδοσφαιρικά χρόνια είχαν μείνει στο παρελθόν οριστικά. 

Με τα ερυθρόλευκα πρόλαβε να σημειώσει μόλις εννέα εμφανίσεις και να γράψει συνολικά 665 αγωνιστικά λεπτά. Το κορμί του όμως δεν μπορούσε πια να ακολουθήσει τις επιταγές του σύγχρονου ποδοσφαίρου, που πρώτα και πάνω απ' όλα απαιτεί αθλητικότητα. Ο Βρσάλικο έβγαζε ενοχλήσεις κάθε φορά που προσπαθούσε να πιέσει τον εαυτό του και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να πληρώνει αδρά έναν παίκτη με εντυπωσιακό βιογραφικό μεν αλλά ανήμπορο ουσιαστικά να δείξει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο. 

Παράδοξο ίσως αποτελεί πως μόλις την προηγούμενη σεζόν δεν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, καταγράφοντας 30 συμμετοχές με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε απείρως πιο απαιτητικό πρωτάθλημα. Δυστυχώς για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, αυτή η συνθήκη ήταν μια παρένθεση στην καριέρα του Βρσάλικο που από ένα σημείο και μετά σημαδεύτηκε από συχνούς τραυματισμούς. 

Σοβαρούς ή λιγότερο σημαντικούς αλλά αρκετά συχνούς όπως αυτούς που είχε στη σύντομη θητεία του στου Ρέντη. Κάπως έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ο Βρσάλικο θα ψάξει το νέο βήμα στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε μεταγραφή για να αναπληρώσει το κενό ή θα συνεχίσει με τις υπάρχουσες επιλογές...