Τέλος οι φήμες για συμφωνία Αλ Νασρ - Νιούκαστλ και Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο / © AlNassr

Τέλος οι φήμες για συμφωνία Αλ Νασρ - Νιούκαστλ και Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Sportal newsroom 17:48 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 03.01.2023

Τέλος στις φήμες ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί στη Νιούκαστλ αν μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, έβαλε δημοσιογράφος του Sky Sports.

Τις τελευταίες ώρες ένα δημοσίευμα της MARCA έβαλε φωτιές, λέγοντας ότι στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ υπάρχει ρήτρα, που του επιτρέπει να παίξει με τη Νιούκαστλ αν αυτή μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου.

Σε αυτές τις φήμες ένα δημοσιογράφος του Sky Sports έβαλε τέλος με χιουμορισικό τρόπο, ανεβάζοντας ένα tweet. Συγκεκριμένα ανέφερε: «3 Ιανουαρίου και η Νιούκαστλ υπέγραψε τον CR7. Ποιες είναι οι πιθανότητες στο τέλος του μήνα η Νιούκαστλ να φτιάξει τριάδα με τον Μέσι και τον Εμπαπέ;».

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στις «καρακάξες» δεν ακούστηκε για πρώτη φορά. Τον Οκτώβρη και όταν η παραμονή του Πορτογάλου σταρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «παιζόταν», οι φήμες που τον ήθελαν να αποκτηθεί από την ομάδα του Τάινσαϊντ ήταν αερκετές.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, με έμμεσο τρόπο είχε βάλει τέλος στις φήμες, λέγοντας ότι στόχος της ομάδας είναι φτιάξουν ρόστερ με μέλλον. 

«Προσπαθούμε να έχουμε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, έχουμε ένα μακροπρόθεσμο όραμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα γερασμένο ρόστερ, έτσι προσπαθούμε να επενδύσουμε σε νεαρούς παίχτες. Αυτό είναι πιθανώς ένα μεγάλο μέρος της προόδου μας.

Χρειάζεται να ρίξουμε τον Μ.Ο. της ηλικίας, έτσι μια μεταγραφή του Ρονάλντο μοιάζει μη αναγκαία. Παρόλα αυτά δεν υποτιμάμε την ποιότητα του παίχτη» είχε πει.