Τέζαρε την Ίντερ η Μόντσα στις καθυστερήσεις! (2-2)
i

Μόντσα - Ίντερ / © Twitter

Τέζαρε την Ίντερ η Μόντσα στις καθυστερήσεις! (2-2)

Sportal newsroom 23:46 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 08.01.2023

Γκέλα για την Ίντερ, με τη Μόντσα να βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί των «νερατζούρι» με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

«Στραβοπάτημα»... σοκ για την Ίντερ! Οι «νερατζούρι» μπορεί να βρέθηκαν μπροστά στο σκορ δις, όμως η Μόντσα δεν τα παράτησε και χάρη στο γκολ του Καλντιρόλα στις καθυστερήσεις απέφυγε την ήττα.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ιντζάγκι δεν κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη διαδοχική της νίκη και σπατάλησε την ευκαιρία να «πατήσει» στη δεύτερη θέση, μένοντας στους 34 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η Μόντσα παρέμεινε στην 14η θέση με 18 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με... τρελό ρυθμό. Μόλις στο 10' ο Νταρμιάν έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μετά από ασίστ του Μπαστόνι, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς έπειτα από 1 λεπτό, ο Πεσίνα μοίρασε στον Τσουρία για το 1-1.

Ωστόσο, οι Μιλανέζοι πήραν ξανά τα ηνία στο 22ο λεπτό, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε ένα παιδικό λάθος στην αντίπαλη άμυνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ έδειχνε να διαχειρίζεται με ευκολία το προβάδισμα της, ενώ είχε ευκαιρίες να βρει και τρίτο γκολ, όμως της σπατάλησε και το πλήρωσε. Συγκεκριμένα, στο 90+3' ο Καλντιρόλα διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με κεφαλιά, σοκάροντας τους «νερατζούρι».

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο (88’ Καπράρι), Πάμπλο Μαρί, Μπιριντέλι (73’ Κολπάνι), Κάρλος Αουγούστο, Μάρλον (46’ Καλντιρόλα), Πεσίνα, Ματσίν (66’ Ρανόκια), Πετάνια (66’ Γκίτκιερ), Τσιουρία, Μότα.

Ίντερ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (80’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο (81’ Γκόζενς), Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι (63’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (55’ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντζέκο (55’ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες.